Liten uppdatering + min dag

Jag vaknade idag kl. 9.30 och har sen dess bara luggit hemma och tagit tid bara för mig själv för idag är det min sista lediga dag och imårgon skall jag tillbaka på jobb. Jag är faktist helt glad att fara tillbaka och jobba, för jag har har havit nu c. 3 veckor semester och det är kul för mig att ha rutiner och jag tycker annors också om att jobba.

Jag har på min semester varit med och bygga ett hus med min pappa, varit i Bulgarien, varit i borgbacken och varit mycket med kompisar. Jag hade super kul i Bulgarien och rekommenderar att gå till Sunny Beach om du är 18-24 och tycker om att festa, ha det super roligt och möta massor med nya trevliga människor! 😄

Jag började igår med en ny bok och jag brukar ha super svårt att hållas motiverad att läsa en bok till slut, men man fastnar genast i denna bok och det blir svårt att sluta och det säger redan mycket om till och med jag orkar läsa den till slut😄 Rekommenderar till alla som tycker thriller böcker!

Okej, jag köpte i Bulgarien de bästa sandalerna nånsin. De har blivit mina favorit skor och jag använder dem varje dag och med allt.. seriöst, helt allt. Alla människor som inte har dessa skor skall nu springa till butiken eller springa till datorn och köpa dom här sandalerna! (no spons) Du kommer inte ångra dig. Här har ni en link till sandalerna.


https://www.adidas.fi/adilette-cloudfoam-slides/AQ1701.html

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229