Hitta din egen stil

Jag brukade tycka att man kan bara ha 1 sårts stil och man måste alltid hållas vid den. Låter ganska dumt och tråkit eller hur? Men det var för att jag visste inte alls vad min stil är. Jag brukade alltid kolla på instagram på de mest populäraste tjejernas profiler och ville ha samma stil och kläder som de, men när jag lade på mig den samma outfitten kännde jag mig super obekväm och inte alls självsäker. Jag började då söka efter min egen stil som tog ungefär 4 månader. Men det var väl spenderat tid för jag hittade just den stilen som jag tycker att se bra ut och samt känner mig självsäker i.

Den första saken jag gjorde var att sluta försöka se ut som någån jag inte är, och såg på nätet mera för inspiration och inte för att apa. Sedan for jag till mitt klädskåp och renoverade allt pånytt och sålde alla mina gammla kläder som jag inte använde mera, eller köpte bara för att trenden var in. Redan att städa klädskåpet hjälpe massor för då såg jag hurdanna klädesplagg jag tyckte mest om och vilka färger passa mig bäst. Jag slutade samt följa alla trender för den ända orsaken varför jag köpte dessa saker var för att det var det som alla kändisar hade på sig.

Jag märkte också att jag inte tycker om att använda jätte "flickiga" eller "preppy" kläder men mera såna som har struktur och neutrala färger. Jag tycker personligen att jag inte passar alls i färger annat än en mörk rött, så du kommer nästan alldrig se mej använda nånting annat än neutrala färger. (tips: före du nästa gång köper nya kläder, kolla vilka färger passar dig best, framhäver din hy- och hårfärg.)

Allas kroppar är olika och det som ser bra ut på t.ex. Alexis Ren skulle inte se bra ut på mig. Hon är super smal och liten och jag har mera en timmglas form. Så hon skulle se bra ut i lösa byxor och lös skjorta men jag skulle se bara ut som en stor låda. Det hjälper också massor m du först tar reda på vad din kroppsform är om du vill hitta just den stilen som passar dig bäst.

Du behöver absolut inte klä dig ett visst sätt bara för att nån flicka på nätet klär sig så, utan du klär dig i dessa kläder som får dig att känna vacker och självsäker i. Gå ut fast med en potatissäck om det är det som gör dig glad, du behöver alldrig bry vad nån annan tänker men jag skrev nu vissa saker som har hjälpt mig att hitta dessa kläder som får mig att känna vacker och jag hoppas att det skulle hjälpa någån annan som har samma problem.💓
  • mode

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229