H&M 99:-


Gina Tricot 349:- Fick den sista i storlek 34 och de fick tydligen in den precis idag, snacka om tur!

Likes

Comments

Danmark vann, yeey, haha, lyckad kväll iaf, nu ska jag sova hejs!

lammkött med någon skitgod sås! #hurgottsomhelst

Likes

Comments

vart på krogen, bilträff och grillat. woopwoop, riktig nice helg hade man iaf! såg en skitsnygg orange lamborghini som jag blev kär i, haha inte så jättebra bild fick man av den men aja!
idag så körde jag hårt ben pass idag, orkar inte ens gå med benen, haha.. aja ska väl iaf sova när som helst, rätt trött så godnatt.Likes

Comments

Den duger väl ändå men ska börja göra lite mer nu så den blir klar.. håller på med ett projekt i skolan och inte kommit så långt men blir och ta igen det och fixa till det!

Likes

Comments

Hunnit med rätt mycket idag, bara kvällen som ska planeras! Palla inte fixa håret idag så fick bli uppsatt, inte haft de på ett tag så passade väl rätt utmärkt idag, så skönt väder idag, var ute med mamma och sedan gick vi till gymmet och var där i en timme om inte lite mer sedan mötte jag upp pappa för att övningsköra och de var ju kul iaf. Men nu ska nog ta ngt käk nu, hejs!

Likes

Comments

Tjooo, i helgen har man spelat en del cs 1.6, vart med cassi en del och sen vart på fest. Mer än de har jag inte gjort. Pallar inte skola imorn, åh aja just nu sitter jag här med cassi och chillar bara, små snackar & dunkar musik, woop woop. Blir väl ta en rund på cs mabye om man orkar innan man sover. Cs tröttnar man aldrig på :D iaf inte jag haha.

Likes

Comments