Förra lördagen förade vi hos Linda innan vi cyklade ner till Norrlands som bjöd på 04-släpp, hade en riktigt kul kväll.
Söndagen lagade jag, Astrid och Linda brunch hemma hos mig. Jisses det satt bra, perfekt bot mot baksmällan.
Veckorna går så himla snabbt att jag knappt hinner med. Skolan har tagit upp en del av tiden eftersom jag har tenta imorrn. När den är skriven ska vi styra förfest här hemma innan Värmlands nation.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag lever i princip för helgerna.
Dagarna har spenderats med plugg och lite träning, sådant som hör till vardagen. Höjdpunkten var i onsdags då jag och Louise hämtade sushi och myste med hennes kisse.
Ikväll var vi ett gäng som bowlade och drack lite öl. Nu ligger jag i sängen framför en ny favoritserie, How to get away with murder.

Likes

Comments

I fredags kom Astrid över för lösgodis och film, precis vad som behövdes. I lördags var det utgång, började lite hos mig innan förfest hos Saimon följt av V-dalas nation. Kul kväll som slutade relativt tidigt hahah.
Måndag idag igen och jag vill ha helg men som tur är så går veckorna rätt snabbt. Plugg, tvättid och matlådelagning står på schemat, sånt där som inte är jättekul men som måste göras.

Likes

Comments

Under helgen som varit tog jag mitt flyttlass och drog från Atterbomsgatan. Min familj plus mormor var här och hjälpte till. När vi var klara hann vi med lunch plus lite shopping innan de begav sig tillbaka till Åland.
Lördagkväll spenderades på beerpong-förfest med ÅSU innan vi cyklade till Norrlands för 04-släpp.
I veckan har jag försökt göra mig hemmastadd och jag tror att jag kommer att trivas riktigt bra här! Så skönt att få komma nära stan, universitetet och nationerna.
Har även en del i skolan nu så hela dagarna har spenderats med plugg i skolan. När vi var klara idag belönade vi oss själva med halloumiburgare på Värmlands, succé.

Likes

Comments

Denna helg fick bli en lugn en vilket har varit skönt. I fredags åt jag och Louise sushi innan vi bänkade oss i biostolen framför Fifty shades darker. Hade höga förväntningar och som tur var så motsvarades dessa.
På lördagen tog Linda sitt flyttlass och drog härifrån, endast jag och Kajsa kvar nu. 1 vecka kvar för oss med sen flyttar vi med. Ska bli sorgligt att lämna men samtidigt skönt att få komma lite närmare stan eftersom vi är lite på utkanten nu.
På kvällen iaf så lagade jag och Linda burgare i hennes nya lägenhet och kikade film resten av kvällen.
Idag drog vi till stan, kikade runt lite innan vi satte oss nere vid ån och fikade i solen. Längtar till värme och vår nu.

Likes

Comments

Under senaste tiden har bland annat nollningen avslutats med en kul sittning på Stocken, jag har skrivit mikrobiologi-tentan, det har varit en lyckad korridorsfest hos Astrid och sen har jag hunnit med en visit hem till Åland där jag spenderade min tid med familjen, på 18årsfest och på arken. I förrgår var det alla hjärtanslag och det firade vi med förfest och utgång på Snerikes vilket var hur kul som helst. Annars består mest dagarna av skola, plugg och lite tid över för träning. Det flyter på rätt bra helt enkelt. Imorgon är det fredag och då ska jag och Louise kolla på Fifty shades darker på bio!

Har också fått äran att bli gudmor åt min lilla kusin❤❤

Likes

Comments

Exakt 1 år har det gått idag sedan vi satt oss på planet ner till Bangkok med endast en ryggsäck. Inget bokat, inget bestämt utan vi tog dagen som den kom helt enkelt. Ingen av tror jag visste hur fantastiskt bra de två månader vi hade framför oss skulle vara. Allt var så bekymmersfritt och simpelt.
Jag vet en sak iallafall och det är att jag måste tillbaka.

Likes

Comments

Sista dagarna på Åland spenderade jag med min familj. Såg på film, tog promenader och åt goda middagar. Lyckades även ha min första nyktra helg på alldeles för länge vilket var skönt.
I söndags bar det av tillbaka till Uppsala. Det enda jag i princip har hunnit med är att tentaplugga inför tentan jag skrev igår. Imorgon ska det firas med utgång och jag är taggad till tusen.

Likes

Comments

2016 kan vara mitt favoritår, om man kan säga så. Det inleddes med en 2 månaders resa till Asien med endast en ryggsäck som bagage tillsammans med Astrid och Kajsa som vi mötte uppe på olika ställen. När vi kom hem var det påsk och våren närmade sig. Vi firade valborg i Uppsala, en weekend ute på Brändö och däremellan jobbade jag på Koppargrytan. Sommaren kom och jag turen att jag hade samlat på mig 3 veckors semester så detta kan lätt varit en av de bästa somrarna någonsin. Gjorde saker i princip hela tiden bland annat en Göteborgsresa för att se Håkan (bäst!!), Uppsala för en helg, midsommarfirande, strandhäng och en hel del utgångar.
Jag fick beskedet att jag kom in på sjuksköterskeprogrammet i Uppsala vilket gjorde att jag tog mitt pick och pack och flyttade hemifrån. Jag har haft en fantastiskt rolig höst och bland det bästa är att jag har haft mina tre bästa vänner med mig. Jag har lärt känna så härliga människor och levt studentlivet till fullo.
Nu har jag varit hemma på två veckors jullov vilket har varit välbehövligt. Fått spendera tid ute på Brändö, med familjen, saknade vänner och Arken hehe. På söndag bär det av tillbaka till Uppsala och jag är väldigt taggad inför denna termin med allt den kommer erbjuda.

Har fått en till kusin också, supersöt!!!

Likes

Comments

En ynka vecka kvar i skolan innan jag tar ett välförtjänt jullov hemma på Åland. Längtar så himla mycket att få spendera massa tid med familjen och saknade vänner.
Innan jullov så ska några grupparbeten in, några egna arbeten in och så får vi finbesök från Gbg. Har även en rolig helg framför mig med firande av Louise som fyller år.

Likes

Comments