YouTube
Zandra Kastell
Header

Den bilden som man ser mitt ansikte på är profilbilden på min youtubekanal. Jag tog en massa bilder den dagen innan jag var nöjd.

Likes

Comments

Hej idag har jag laddat hem en redigeringsapp på datorn för jag tänkte börja redigera mera liksom. Så idag har jag testat olika funktioner på denna bilden. Tänkte också använda den här som thumnail till min nästa youtubevideo som ni nog ser vad det är för video. Den kommer upp när kanalen når 50 prenumeranter. Det är 2 prenumeranter kvar så gå in och prenumerera på Zandra kastell kanalen.

Likes

Comments

Den här videon kom upp igår och är perfekt om du gillar the sims 4. I denna videon så bli mina två katter dräktiga och jag inreder ett hus.

Den här videon kommer upp imorgon eller ikväll om jag är snäll idag. Den är ganska dålig pga att den filmas i en dålig vinkel och att jag kollar hela tiden på datorn där jag har frågorna men den är ganska rolig ändå. Så kolla in den imorgon

Det här är min senaste vlogg på min vloggkanal Zandras Vloggs. Kolla in den så är ni bäst. EHH JA det började faktiskt brinna

Likes

Comments

kolla in den här vloggen.

Likes

Comments

Hej jag hoppas ni mår jättebra idag. Idag har vi fixat om i mitt rum och köpt nya sängar vilket jag är jätteglad för. Jag har varit så trött på min gamla säng och nu kommer jag äntligen få iväg skiten och istället en ny dubbelsäng. Jag har vloggat hela dagen och klockan 20 ska vi avsluta dagen med att titta på tv. Ha det bäst och tack för att ni läste.

Likes

Comments

Hej och förlåt att jag inte har laddat upp varken någon video eller nånting på bloggen denna veckan. Det är mycket jobbigt som hänt denna vecka så jag har inte hunnit. Här har ni iallafall lite bilder från veckan. Jag har dimat en veckovlogg den här veckan men den är väldigt kort och jag har inte filmat så mycket. Nästa vecka är det iallafall en ny vecka med nya möjligheter. Nästa vecka ska jag försöka ladda upp videos som vanligt 3 videos på min huvudkanal Zandra kastell och 1-2 videos på min vloggkanal Zandras vloggs. Jag ska också försöka med att få upp ca 5 blogginlägg varje vecka. Börja gjärna följa min blogg så ni inte missar något inlägg från mig. Börja även prenumerera på mina youtubekanalen Zandras Vloggs och Zandra kastell.

Likes

Comments