Header

Om jag är trött idag! Vaknade sent som vanligt och fick fixa mig och äta på 30 minuter drygt. Inte en bra start på dagen alls men jag är i skolan nu iaf

Ni vet hur mina måndagar ser ut så kommer inte hinna mer än tidsinställda idag, hör av mig puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag kommer inte komma med några ursäkter för att jag inte bloggat eftersom jag bloggar bara när jag har tid och känner för det om ni kommer ihåg. Bara en liten remember till er!

Men helgen har varit helt sjukt bra faktiskt! Tränat med en coach från USA och umgåtts med vänner, 2 av de sakerna jag tycker mest om. Sen har jag bara tagit det lugnt och hjälpt mina föräldrar att renovera här hemma, blir jätte fint faktiskt!

Får se om ni får nått inlägg alls imorgon. Hela dagen är verkligen uppbokad, är alltid så stressigt på måndagar. Skola från 08.10 - 15.30 och sen träning från 17.30 - 22.45, alltså båda sporterna..
Är bokstavligt talat döende för jag nästan ramlar in genom dörren efter haha!

Jaja, jag ska sluta svamla, p&k

Likes

Comments

Godmorgon på er! Är sjuk idag igen så det blir till att kolla på film hela dagen och bara bli frisk så att jag kan gå till skolan imorgon. Redan missat 4 dagar så det måste jag ta igen! 

Bjuder på denna groteska webcam bilden sålänge hahaha, puss

Likes

CommentsJag hade tänkt att göra det i ett enskilt inlägg, som jag sa. Men det kommer snart!
Håll utkik ;)

Likes

Comments

Har jätte mycket i både skolan och med allt annat just nu, håller även på att bli sjuk. Men jag ska försöka hålla allt uppe för er!

Ska iaf sova nu, har jour imorgon så börjar 9. P&KLikes

Comments

Säger godnatt med en liten web cam bild haha! sov sött heart

 

Likes

Comments

Ligger fortfarande kvar i sängen då jag hostar, nyser och min näsa rinner som bara den! Inte kul alls, kunde knappt sova och jag antar att det är efter allt regn jag fick över mig igår.

Men som sagt så var jag ju hemma hos Bea igår och vi hade jätte kul. Kom till henne lite sent för jag satte mig på fel tåg och kom till Kungsbacka istället för Lindome. Fick värsta klumpen i magen när jag läste att tåget gick mot Malmö sen efter haha. Men det löste sig som tur va och jag kunde sova i min egna säng sen på kvällen!


När jag väl tänker efter så tror jag faktiskt att jag glömde å säga att jag fyllde år den 7 september! Inte så konstigt med tanke på den dagen som det blev, sjukt
Jag ska iaf försöka visa er vad jag fick när det jag beställt har kommit fram.
Hoppas att det låter bra! Vi hörs P&K

Likes

Comments

Imorgon ska jag direkt efter skolan till Bea, så får försöka göra mina läxor hemma hos henne och uppdatera samtidigt, eller nåt haha! Men det löser sig på ett eller annat sätt.
Ska iaf gå och lägga mig nu och skriva ett tag till med Lirim, så mysigt

Sov gott


Måste försöka rensa min mobil och sen ta nya bildeer, detta funkar inte längre haha

Likes

Comments