Dagens budskap 4/2 - 18

Du har så mycket att vara tacksam för, mer än vad du kan se. Tacka dig själv för varje stund du väljer att vara tacksam för det som du har i ditt liv. Ju tacksammare du är desto mer magi kommer att komma in i ditt liv

En affirmation du kan säga till dig själv är:
Jag väljer att se och uppskatta det vackra runt om mig. Jag blir mer tacksammare för varje dag som går och jag attraherar mer att vara tacksam för


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag blir alltid så förvånad hur tiden kan gå så fort. Vi hade det riktigt bra i Grekland, men veckan gick lite för fort! Vi har redan bokat våran nästa resa som kommer att ske i December! Det känns riktigt skönt att få åka iväg till solen när det är mörkt och kallt här hemma!


Veckan som vi spenderade på Kreta var enbart för att vila upp oss! Vi tog en utflykt med egen bil en dag för att åka till två olika stränder som låg på Kreta. Efter smala och jobbiga väger kom vi till Balos!Efter ett par timmar i Balos åkte vi vidare till ElafonissiSå fina stränder, och om ni någon gång åker till Kreta - missa inte att åka till Balos och Elafonissi! 

Likes

Comments

.. Och nästa resa går hem till Östersund!


Efter en vecka på Kreta är vi hemma i Stockholm igen och i morgon åker vi upp till Östersund för att stanna där hela veckan! Vi har många saker som ska hinnas med, men självklart så ska vi njuta av dom sista veckorna på semestern!

Resten av kvällen kommer att bestå av Game of thrones (vi har börjat om alla säsonger och kollar nu på 1a säsongen)! Hoppas ni alla har haft en bra helg! 🌀Likes

Comments

Flygresan som jag var nervös över gick hur bra som helst och efter en lång transfer är vi äntligen på hotellet! Det är riktigt fint här, jag kan knappt vänta till morgondagen då vi kan utforska stället mer!

Likes

Comments

Dom flesta gångerna när jag ska ut och resa någonstans brukar jag alltid packa allting kvällen innan resa, vilket resulterar i stress, panik och att jag oftast lyckas glömma hörlurar, minneskort till kameran och mobilladdare hemma! Men nu ligger redan väskan framme och jag har redan börjat att packa i dom viktigaste sakerna! Jag är verkligen så peppad inför denna resa, det kommer bli å härligt att få komma bort!

Nu väntas det bara 2 arbetspass innan vi äntligen åker! 🌴

Likes

Comments

Card of the weekend

Jag fick en spontan ide att jag på min lediga dag självklart måste dra ett kort åt er som handlar om idag, Fredag, tills på Söndag (25-27)

Idag drog jag ingen mindre än Freya! Hon har kommit några gånger till mig innan när jag har dragit kort från denna kortlek och idag som alltid kom hon med budskapet att vi måste lyssna mer på oss själva, och hur vi beter oss gentemot månens cyklar. Det är alltid en ny början på varje slut. Vi går alla igenom faser i livet som gör att vi utvecklats och lär oss nya saker, och Freya är en av dom som stöttar oss i detta! Om du har varit "desperat" av förnyelse så är det nu det är på gång att födas nya tankesätt och ideer! Följ dom nya ideerna och se saker växa!


Glöm inte att ni alltid kan maila mig för en privat session med mig på sandra.k.a@hotmail.com

Likes

Comments

I söndags åkte vi ner till vattnet med planen att grilla korv och få vara ute i naturen! Jag passade också på att meditera (som oftast, en mediation av Birkan Tore) Jag tycker att allting blir så mycket starkare ute i naturen. Vi fick se en jättefin solnedgång som avslutade våran kväll, och det känns verkligen som att hösten är på gång nu! Äntligen!

Likes

Comments

Contains affiliate links


Det är väldigt inspirerande att allting verkligen kan ändras och gå från grått till färgglatt på bara några veckor! Jag jobbar heltid igen, och det är så roligt att komma tillbaks till jobbet igen!
Man kan verkligen skapa det liv som man vill ha, bara om man tror på att man kan det!

Jag har så mycket att se fram emot i höst, Resor, företagande, jobb och nya möjligheter! Och om två veckor åker vi till Grekland i en vecka och bara vilar upp oss inför hösten! Jag är så peppad inför det mesta just nu! Keep that energy up!


Jag kom i kontakt med en väldigt spännande bok via Birkan Tore när jag träffade han för några veckor sedan. Det är en bok skriven av Diana Cooper som heter Discover Atlantis! Jag har spenderat många kväller med att läsa denna bok och man blir riktigt påfylld med motivation, nya tankesätt och en vilja att förändra världen! Diana har många bra meditationer uppe på youtube, så för den som är intresserad av meditation - kolla in hennes kanal!

Likes

Comments

"Vi står inför ännu en sommar med befarad vattenbrist på många håll" - Svensktvatten.se

Det är väl (förhoppningsvis) inte så många som har missat att vi sägs stå inför vattenbrist i år? Jag kom av en slump in på denna grymma video där Therese pratar om just vattenbristen och vad Vi kan göra för att motverka den!

Likes

Comments