Vardagen har också sin charm

Även fast jag har sommarlov just nu så längtar jag ändå alltid till helgen, allting känns ju lite festligare då. Och nu är den efterlängtade fredagen äntligen här! Jag har faktiskt inga speciella planer för kvällen, när Jonas slutat jobbet ska vi åka till Jonas sommarstuga och lämna av lite saker som ska dit som vi fick med oss hem från stan igår.

Samtidigt tycker jag också att det är viktigt att göra veckans andra dagar värdefulla också. Vem säger att man inte kan slå till med något extra kul eller något mysigt mitt i veckan också hihi? Försöker alltid få in några ljusglimtar som höjer vardagsstämningen lite varje vecka. Den här veckans vardagar har det varit bland annat att plantera några blommor vid sommarstugan, gårdagens hockey-VM kväll med massa gott snacks till, lunch med mamma, promenad längs en vandringsled och att njuta av flera goda hemlagade middagar.

Testade på att laga ölpanerad halloumi i veckan. Fastän jag inte annars gillar öl överhuvudtaget så var det riktigt gott ändå, helt klart över förväntan. Till det åt vi klyftpotatis, picklad rödlök och en tartarsås (som var såå god!) lagad på majonnäs, ”mini-saltgurkor” och schalottenlök.

De senaste dagarna har det faktiskt bara regnar och varit mulet. Ganska så trist när man vant sig vid att få ha det soligt och varmt, men det måste ju få vara sämre väder emellanåt också eller hur? Igår var Lina hit på besök så då gjorde vi det bästa av situationen och spelade spel och lyssnade på podden Spöktimmen när vädret inte var på topp. Jag har äntligen lyckats fastna för en podd, det har inte riktigt varit min grej förut men denna podd är ju verkligen SÅ bra!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Är inte alls lite avis på ditt lov nej, hihi! Och alltså JA! Du har verkligen så himla rätt hjärtat! Alltid så himla grym!! KRAM FINASTE <33nouw.com/matildaberlin
sandrakannasto
sandrakannasto,
Hihi ja det är nog skönt med lite ledighet nu faktiskt, det var välbehövligt! 😃 <3 Men åh tack för dina snälla ord Matilda, du vet väl om att du är bara för underbar?! Massa kärlek till dig vännen 😊 <3 Kramar <3nouw.com/sandrakannasto
Ajli
Ajli,
det låter nice att fånga alla dagar och även sommarloooov, ja tack!!ajlimuller.se
sandrakannasto
sandrakannasto,
Ja men absolut! 😃 Tycker att det är så viktigt att försöka se något fint i varje dag 😊 nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229