Underbara du

Idag vill jag hylla min underbara pojkvän lite extra. Han som alltid finns där för mig i såväl svåra som goda stunder. Han som får mig att skratta och har gett ordet lycka en innebörd. Du är bara bäst!


Har precis vaknat men ligger fortfarande kvar i sängen. Ska stiga upp och träna lite och sedan göra mig klar för dagen. 11-12 tiden ska vi iväg på en liten roadtrip till Molpe och hämta en bäddsoffa som Jonas köpt. Efter det ska vi via hans föräldrar och hämta min studentklänning som hans mamma hjälpt mig att sy om så att den ska passa bättre. Tänk att det redan är nästa lördag som jag blir student! Känns både helt otroligt och aningen nervöst.

Ikväll åker vi till Vörå och där kommer jag stanna hela veckan fram tills lördagkväll. Ska baka lite mer inför studentfesten och fixa så allt är klart till helgen. På onsdag har jag även inträdesprov till socionomutbildningen vid Novia som jag sökt in till, får hoppas att det går bra. På fredag eftermiddag ska vi till skolan och öva inför studentdimissionen, och på kvällen ställer vi väl i ordning de sista förberedelserna inför festen.
Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs
Viktor Högnäs,
Vad snäll du är! Fina ni är! 😊 Jag hoppas det blir en jättefin dag! 😊 www.nouw.com/viktorhognas
sandrakannasto
sandrakannasto,
Tack snälla!☺️ Hoppas du får en fin måndag!😊nouw.com/sandrakannasto
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Såå himla fina ni är tillsammans!!! <3matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229