Sweet wasa

Årets första maj fika!

Jag och Vicki catchade upp över en mysig fika vid Sweet wasa tidigare idag. Kan inte sluta förundras över hur goda sweet wasas tårtor är. Helt klart bästa fikastället i Vasa om ni frågar mig.

Finaste Vicki.

Jag måste börja unna mig fler såna här stunder med mina vänner. I vardagsstressen glömmer jag ofta hur bra det är för mig. Men idag blev jag påmind om hur mycket bättre jag kan må av en mysig fika och lite prat. Efteråt gick vi en tur i stan för att se första maj-torget och gick också in till Espen och kikade i några butiker.

Mina naglar som jag målat rosa och silverglittriga inför första maj. Målade naglar ger verkligen ett lyft tycker jag. Känner mig extra fräsch då.
Kram på er!


Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Nämen åh så himla mysigt med en fika! Älskar naglarna, så himla fint 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh tack finaste du! 😃 <3 Kramar i mängder och massor till dig Emma <3nouw.com/sandrakannasto
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Att få fika sådär med trevligt sällskap är ju bland det bästa som finns! Gud vad gott det där såg ut att vara, jag som älskar choklad hade ju dött alltså 😉 Du verkade verkligen ha en fin dag! Kram 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
sandrakannasto
sandrakannasto,
Ja men visst! 😊 Det var som att komma till chokladhimlen haha 😃 Kram på dig Sofia, hoppas du får en riktigt bra start på din nya vecka 😊 <3nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229