Små glimtar från mina senaste dagar

Wilma kom och hälsade på mig igår och jag gjorde i ordning ett fruktfat med lite choklad och kex till också. Tycker det är så roligt och fint att fixa ihop choklad och frukt på ett fat eller bricka. Blev så glad när jag var till butiken på söndagen och såg att dom äntligen börjat sälja finländska jordgubbar på Prisma, så jag köpte genast hem två askar. Jösses så goda dom var! Smakade som sommar i min mun.

I helgen fick jag en körsbärstomatplanta av mamma som nu står på min fönsterbräda tills det blir tillräckligt varmt att plantera den utomhus. Jag älskar plantor! Denna har blivit som en bebis för mig typ.

Från söndagens morsdagsfika x2. Kalasade hela dagen.

Mina nya solglasögon som jag faktiskt köpt från Ebay för en billig peng. Bilden på mig är från Valborg och inte från de allra närmsta dagarna. Tänk att det redan gått ungefär två veckor sedan dess? Vart har halva maj tagit vägen kan man ju undra haha...

Dagens planer då? Jo, jag ska ta tag i ett mål på min sommarbucketlist - nämligen reda upp i garderoben. Får se hur långt jag kommer idag, gissar att det kan vara ett flera dagars projekt. Men innan jag tar mig an det så ska jag och Chloe gå ut och gå medan solen lyser.

Kram på er!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh så mycket gott fika!nouw.com/celinelundqvists
sandrakannasto
sandrakannasto,
javisst, ibland måste man ju få äta lite extra gott hihi😉😃KRAM❤️❤️nouw.com/sandrakannasto
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså HERRE! HERRE vad gott säger jag bara!! mums, mums, mums <3 nouw.com/matildaberlin
sandrakannasto
sandrakannasto,
Hihi ja eller hur, det var supersmarrigt😃💕Kramis❤️nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229