Små glädjeämnen

Vill börja med att tacka för alla otroligt fina och stöttande kommentarer som jag fått på mitt senaste inlägg. Jag blir helt mållös över hur underbara ni är. TACK för alla fina ord, det betyder oerhört mycket ska ni veta. Ni är guldvärda.

Mitt i allt som är just nu så tänkte jag ändå att jag skulle lista några små glädjeämnen eller saker som gör mig extra glad i vardagen. Tycker det är fint att försöka ta vara på det lilla fastän allting inte är på topp. Nu kör vi igång med listan.

- Kokosolja. Jag älskar det. Både att lägga i håret som en hårkur och att ha i ansiktet som en ansiktsmask. Det blir så lent.

- Mysstrumpor. Gärna sådana som är knähöga. Så härligt att ha på sig under höstkvällarna.

- Och jag känner att jag bara måste nämna min fina Chloe. Hon är verkligen den bästa tröst som finns när jag är ledsen. Att få ligga och gosa med henne ger ett speciellt lugn. Djur är helt underbara.

- Snygga naglar. Det om något tycker jag att kan lyfta en outfit, när man liksom kan matcha färgen på naglarna till kläderna. Så roligt och fint.

- Jag ska fira halloween nästa veckas helg och ordna en halloweenförfest. Det ser jag nog mest fram emot just nu.

- Jag känner att jag äntligen börjat hitta min egen stil i klädväg. Förut vet jag inte ens om jag haft någon särskild stil. Det har känts som att min garderob har varit helt ogenomtänkt. Men jag har fått så mycket härlig inspo från era bloggar här på Nouw och också från instagram, och då har jag mer och mer insett vad jag gillar. Min garderob börjar faktiskt kännas mer som jag nu. Det älskar jag.

Har ni något glädjeämne som ni vill dela med er av?

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh du är SÅÅÅÅ galet fin!!!❤️ Och åh lilla underbara Chloe, jag vet exakt vad du menar ❤️ Djur är heeeelt fantastiska ❤️ Stor kram underbaraste du ❤️nouw.com/happym
sandrakannasto
sandrakannasto,
Du är först fin Malin!!😍❤️❤️Men visst är dom, tänk att det går att älska ett djur så mycket❤️ Dom är verkligen underbara, dom är ju verkligen en familjemedlem❤️ Massa kramar vännen🥰nouw.com/sandrakannasto
linndossing
linndossing,
Så himla viktigt och bra att lyfta det som gör en glad! Fint av dig <3 Och du är så fin! Kramnouw.com/linndossing
sandrakannasto
sandrakannasto,
Hihi men åh så kul att du gillade inlägget <3 Det är verkligen så sant som du säger, det är viktigt att ta vara på små ljusglimtar 😊 <3 Tusen tack underbara du, det är du som är så otroligt fin! <3Massa kramar 😊 nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229