sex saker jag vill göra i höst

Känns som att jag tjatar om hösten en aning för mycket haha, men jag är faktiskt ganska taggad på den. Varje år hinner jag nog ändå sist och slutligen bli ganska trött på den ungefär i november som jag för övrigt tycker att är en rätt så tråkig månad. Men början av hösten eller september-oktober brukar jag vanligtvis tycka om. Här kommer sex saker jag vill göra under höstens fina dagar:

1. Höstfotografering

Jag hoppas få många fina höstbilder i år, på löv pumpor, ljus, våra hundar och mycket mer.

2. Fira halloween

Som jag säkerligen tidigare nämnt så storgillar jag Halloween. Jag tycker det är så kul att Halloweenpynta och laga massa häftiga bakverk och mat och att själv vara kreativ och pyssla hemma. Dessutom är Halloweenfester nog något av det bästa på året! Hur kul är det inte att få klä ut sig också?

3. Höstbakverk

Hösten innebär i alla fall för mig att det blir mycket bakande. Det är ju så mysigt att baka något smått på kvällarna (eller mornarna) under denna årstid. Kanelbullar, pajer och äppelkakor... you name it!

4. Utmana mig själv

Jag vill utmana mig själv att vara mer social, bli bekant med nya människor och våga göra mer roliga saker. Det känns som att börja en ny skola går under den här punkten eftersom det känns ganska skrämmande men samtidigt ändå roligt.

5. Biobesök och nya böcker

Jag vill gå på bio och inte bara en gång utan förhoppningsvis flera. Hösten är ju verkligen en perfekt årstid för att mysa framför en film och även för att läsa nya böcker! Jag skulle nog säga att det är kring hösten som jag läser som allra mest.

6. Fira födelsedagar

Jag och Jonas känner ganska många som fyller år nu under hösten och vi är även bjudna på flera 30-års kalas så det blir nog en hel del firande under de kommande månaderna. Också min mamma fyller år den 31 oktober (på halloween!) så henne ska jag givetvis uppvakta då.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229