På min sommarbucketlist del 3

Bilderna är lånade från Pinterest

Okej, nu kör vi del 3 av saker som finns på min bucketlist för denna sommar. Älskar att göra dom här inläggen, tycker verkligen att det är jättekul. Hoppas ni gillar att läsa dom också. Jag är en person som tycker om att fixa listor över saker som ska göras eller sånt jag vill göra eller drömmer om. Tycker också om att skriva ner olika tips jag kommer på i stunden. Jonas tycker nästan att jag går lite för långt ibland haha. Visste ni att jag till och med har skapat en lista åt mig själv där jag kategoriserat olika picknicktyper och gett tips på vad för sorts mat och gott jag kan ha med mig haha?! Då behöver jag ju inte stå i butiken och fundera allt för länge när jag redan har en färdig lista inför nästa picknicktur. Sån är jag.

Vara mer social

Den här punkten hade jag också med på förr årets bucketlist och den står fortfarande kvar i år. Jag tycker den är så viktig för mig. Jag vill våga vara mer social och jag ska ge mig själv en klapp på axeln eftersom jag redan är en god bit på väg. Men ännu finns det möjligheter kvar. Med att vara mer social menar jag i mitt fall att jag ska våga prata mer med både bekanta och nya människor och att jag ska spendera mer tid med mina kära vänner.

Ordna upp i garderoben

Det här ska jag faktiskt försöka mig på redan den här veckan. Känner att det börjar bli lite stökigt, som det ofta blir efter en tid, eller hur?

Spela minigolf

Jag brukar vanligtvis inte spela minigolf men förra sommaren fick Jonas med mig en gång och jag tyckte faktiskt att det var riktigt kul. Om jag däremot är bra på det är ju en sak som går att diskutera haha. Men huvudsaken är ju att det är roligt.

Bilderna är lånade från Pinterest

Fira midsommar

Alltså, jag längtar redan så mycket till midsommar. Tycker det är så himla mysigt med all god mat och att fira tillsammans med vänner eller familj vid någons sommarstuga.

Gå 10 timmar utan skärmtid

Hmm... Kommer jag faktiskt klara det här i dagens värld hehe? Först hade jag tänkt mig ett dygn men, jag tror jag börjar så här åtminstone. Egentligen är det ju ganska hemskt att tänka att man är så beroende av sociala medier och sådant så att man inte ens skulle klara sig utan det i 10 ynka timmar. Men vad gör man? Vad ska jag hitta på under tiden haha?

Vattenpistol fight

Ja, jag är rätt barnslig ibland. Men alltså hur kul hade det inte varit?! Jag må vara 20 år men en vattenpistol fight/vattenkrig (vad kallas det?) låter fortfarande lockande.

Där hade ni 6 punkter till som finns på min sommarbucketlist. Nu ska jag ta och göra mig redo för dagen innan Wilma kommer och hälsar på. Ta hand om er finingar! Kramar.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAA! Verkligen så sjukt bra punkter hjärtat!! Heja heja heja dig <3nouw.com/matildaberlin
sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh tack tack tack finfina Matilda!! <3 <3 Så kul att du gillade dom 😃 <3 Stor och varm kram <3 😊 nouw.com/sandrakannasto
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh jag älskar dina såna här inlägg, så personliga, spännande och roliga! Men alltså gud vilka grymma punkter du tar upp, en riktig inspiration är du vännen! Det där med att vara utan skärmen i flera timmar skulle jag behöva prova mig på. Det är så mycket svårare än man tror vilket är sorligt! Stort lycka till, jag vet att du kommer klara det när du väl tänker göra det. Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
sandrakannasto
sandrakannasto,
Tuuusen tack finaste Sofia, så glad jag blir! 😊 <3 Jättekul att du gillade inlägget <3 Ja det känns verkligen som att man har väldigt svårt att vara utan mobilen och datorn, därför vill jag försöka utmana mig själv på den fronten 😃 Och tack för att du hejar på mig vännen, jag tror absolut att du också kommer klara det om du bestämmer dig för att göra ett försök 😊 <3 Stor kram på dig goa och underbara du <3nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229