Mina senaste köp

Sminkprodukter

Jag har gjort några köp den senaste tiden som jag tänkte att jag kunde visa er. Har handlat både på loppis, nätet och i fysiska butiker. Det känns som att det var ganska länge sedan jag gjorde ett sånt här inlägg sist. Tror jag gör så att jag visar er en del saker idag, och resten i ett annat inlägg. Först ut har vi i alla fall sminkprodukterna - en mascara och en concealer från L'oréal (halva tiden för att skriva inlägget har gått åt att försöka hitta en stavning till märket haha) samt ett puder från Maybelline. Dom produkterna köpte jag helt enkelt eftersom det började eka tomt i sminkhyllan och jag behövde nya.

två toppar och ett gult nagellack

Här ser ni vad jag kom hem med från Cubus när jag och familjen var till GW-gallerian i helgen. Jag behövde en ny vit topp, men köpte också en gul eftersom jag känner att jag vill ha något plagg i den färgen i min garderob. Och ett matchande nagellack till!

Tröja från Gant (köpt på loppis) och en tröja från Calvin Klein (köpt från Bubbleroom)

Älskar dessa tröjor, bor typ i dem just nu. De är tunna långärmade tröjor, så de passar perfekt i det kyliga vårvädret vi har nu.

Det var alla mina senaste köp som jag tänkte visa i det här inlägget. Ha en riktigt härlig tisdag nu hörni, det ska jag ha! Kramar.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Hur är concelern? Är verkligen i behov utav en ny =) Kram fina <3nouw.com/matildaberlin
sandrakannasto
sandrakannasto,
Jag testade den för första gången igår faktiskt, men mitt första intryck var nog att den är väldigt bra och
täckande☺️Det var en av mina vänner som rekommenderat den till mig😊 Kram underbara du❤️
nouw.com/sandrakannasto
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh jag bara älskar såna här inlägg, det är vekligen lika roligt varje gång! Du hittade verkligen supermycket fint ju, den gula toppen är verkligen så somrig. Vilka fynd! Hoppas du får en strålande dag vännen, kram 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
sandrakannasto
sandrakannasto,
Hihi det gör mig verkligen så glad att du tycker det Sofia!❤️🥰 Önskar dig en lika fin dag och helg kära du☺️Kram💕nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229