Mina mål för Juli

Bilderna är lånade från Pinterest
Jag blev så inspirerad att göra en lista över mina mål för julimånad när jag bland annat såg att fantastiska @Matildaberlin hade gjort det på som blogg. Så nu kör vi, här kommer mina mål:


Fylla varje dag med glädje

Okej, så klart man inte kan vara på sitt bästa humör alla dagar. Men det måste man ju absolut inte. Det jag menar är att jag vill försöka göra något varje dag som skänker mig glädje, till exempel umgås med en vän, ta en långpromenad på en skogsstig eller baka en tårta.

Bli brun!

Varje sommar har jag svårt att bli brun. Men nu är jag faktiskt riktig blek, dels på grund av vädret som varit och dels på grund av att jag inte hunnit sola. Det måste ändras.

Ta mitt första dopp

Ännu har jag inte vågat hehe.

Skriva dagbok varje dag

Jag har inte varit så flitig på den fronten den senaste tiden.. Men nu vill jag ändra på det. Det är så skönt att få skriva av sig ibland, sina innersta tankar och problem. I en bok som bara jag själv får läsa.

Hitta på mycket roligt tillsammans med mamma

Jag bor hemma hos mamma nu på vardagarna under hela den här månaden då jag arbetar eftersom det blir mycket närmare till jobbet. Så nu vill jag passa på att ta många promenader, ha filmkvällar, träna tillsammans och laga mat med mamma. Och mycket mer så klart!

Det var mina mål som jag tänkte satsa på den här månaden. Berätta gärna om ni har något/några mål för juli.

Gillar

Kommentarer

KajsaStinaMattsson
KajsaStinaMattsson,
Precis de mål man bör ha under en sommar, första och sista skulle jag säga är viktigast!! Massor med kramar! 😊nouw.com/kajsastinamattsson
sandrakannasto
sandrakannasto,
Vad kul att du gillade mina mål <3 Håller helt med dig, just dom känns extra viktiga för mig! 😊 <3 Kramar i mängder och massor fina du! 😊nouw.com/sandrakannasto
saganilssons
saganilssons,
Det låter ju som toppenbra mål finis!!! Precis så en sommar ska vara, heja dig<3 KRAM!nouw.com/saganilssons
sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh vad kul att du tycker det! 😊 <3 Ha en fin kväll, massor av kramar fina du <3nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229