Mina drömmar om framtiden

Har många drömmar/mål inför framtiden men tänkte dela med mig av några av dem. Man vet ju aldrig riktigt hur ens liv kommer att se ut i framtiden, men man kan ju alltid sträva efter att göra det man vill. Och ibland blir det annorlunda än vad man hoppats på, men sist och slutligen kanske det till och med blir bättre än vad man hade tänkt sig från första början.

1. Åka på en drömresa (Eller varför inte flera?)

Jag vill så gärna åka på en underbar resa till något varmt land (helst så fort som möjligt). Är ännu dock inte säker på vart men huvudsaken är det är betydligt högre grader än vad det är här hemma haha! Ett annat resmål som skulle vara spännande är USA, har nog alltid drömt lite om att få åka dit.

2. Ha barn

I framtiden hoppas jag verkligen att jag kommer ha barn. De senaste åren har jag allt mer börjat fundera över det här barn och allt vad det innebär. I alla fall har jag kunnat konstatera att jag nog vill ha familj och barn någon gång.

3. Bo i ett hus

Jag hoppas att jag kommer bo ett hus tillsammans med min familj. När jag flyttar hemifrån är det väl en lägenhet som blir aktuell, eftersom jag studerar. men drömmen är ändå att någon gång i livet få ha ett eget hus med egen gård. Skulle vara så mysigt att få inreda ett eget hus och göra det fint på gården med blomrabatter och utesittplatser.

4. Ha ett jobb som jag trivs med

Vem vill inte ha ett jobb som man trivs med? Det är säkert något som de flesta strävar efter. Tyvärr är det ju inte alltid så att man får exakt det jobb man söker. Det är ju säkert också svårt att direkt få sitt drömjobb när man är nyutexaminerad. Men jag önskar i alla fall att jag kommer att hitta ett jobb som jag trivs med inom något område som jag brinner för.

5. Ha bra kontakt med familj/vänner

Jag hoppas att jag i framtiden fortfarande kommer ha lika bra kontakt med min familj och vänner trots att livet säkerligen kan vara stressigt ibland med barn och arbete. Men jag vill ändå sträva till att fortsättningsvis spendera så mycket tid jag kan med vännerna och familjen hemma i Vörå.

6. Gifta mig

Något som jag också drömmer om att få uppleva är att gifta mig med den jag älskar och ha ett fint bröllop. Det behöver inte vara världens största och mest pompösa bröllopet, det viktigaste är ändå att få fira det tillsammans med släkt och vänner.

Har ni några drömmar om framtiden?

Gillar

Kommentarer

Celine
Celine,

Hoppas allt slår in!

celinelf.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229