mina 6 favoriter

Tänkte jag skulle visa upp 6 stycken av mina favorit hårprodukter och parfymer just nu. Valde ut 3 stycken parfymer och 3 stycken hårprodukter som jag tycker en aning extra mycket om. Vi börjar med hårprodukterna.1. Björn Axén, heat styling protection - Helt klart mitt favorit värmesprej. Har testat flera olika genom åren och det känns som att denna funkar bäst för mitt hår.

BYNOOR, leave-in cream - Det var av en ren slump som jag valde att beställa hem denna produkt och testa på den, och jag är väldigt glad att jag gjorde det. Använder nästan alltid den efter att jag tagit en dusch och den gör verkligen håret så mycket mjukare och slätare. Dessutom är den gjord på endast veganska produkter.

Kérastase, Elixir Ultime - är en hårolja som också fått en kär plats i mitt hjärta. Även den gör håret slätare och ger håret glans. Den ska användas på färgat hår så den passar perfekt åt mig.

Och så vidare till parfymerna..

Calvin Klein, Eternity moment - Den doftar väldigt "våraktig" enligt mig. Den har en ganska söt doft men ändå inte alltför söt eller hur man nu ska förklara det haha. Men jag tycker i alla fall att den doftar väldigt gott och passar utmärkt för speciellt vår och sommar.

Victorias secret, Seduction dark orchid - Jag älskar den här doften och använder den oftast på kvällarna eftersom jag tycker att den är mer som en kvällsparfym. Köpte den på en färja för kanske 1-2 år sedan och har varit förälskad i den sedan dess.

Police, The sinner - Den här parfymen tycker jag att liknar den föregående parfymen på doften, och den doftar jättegott också. Den här parfymen är kanske min absoluta favorit av dessa tre.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229