Min sommar bucketlist 2018

Sommaren närmar sig och då är det även dags för en ny bucketlist! Finns så mycket roligt jag vill göra i sommar, och redan nu också. Hoppas att jag kommer hinna och lyckas med allt, men det återstår att se. Här kommer några punkter från min sommar bucketlist:

- åka och fiska

Har nog alltid varit på någon fisketur de senaste somrarna, men de känns ändå som att det blivit allt för sällan. Dock är jag fortfarande lite "rädd" för att ta i fisken när jag väl dragit upp den haha.

- övernatta vid villan (sommarstugan)

Jag hoppas att jag kommer övernatta vid vår villa i sommar. När jag var liten gjorde jag och familjen det väldigt ofta men det har tyvärr bara inte blivit av den senaste tiden. Det är ju hur mysigt som helst att vakna upp till fågelsång och få gå ner till vattnet och äta frukost.

- åka på en liten resa

Jonas och jag har lite planerat att vi eventuellt skulle åka på en liten resa i sommar, troligen till Sverige. Skulle vara skönt att få se något nytt, även om jag nog varit till Sverige ett flertal gånger, men man kan ju alltid besöka någon ny stad eller ett nytt ställe.

- ha en picknick på stranden

Hur härligt är det inte med picknickar i skönt sommarväder? Och ännu bättre är det ju att ha picknick på stranden, så man också kan sola och bada.

- Vara mer spontan

Det här med att vara spontan har tyvärr aldrig varit riktigt min grej, jag är mer av en "planerare". Oftast om jag ska hitta på något eller göra något speciellt så har jag planerat det redan ganska länge på förhand. Men i sommar (och också annars) skulle jag vilja vara mer spontan, det kan ju ändå bli hur bra som helst!

- Ta bättre hand om mitt hår och min hud

Jag vill ta bättre hand om mitt hår och min hud. Använda mer inpackningar, oljor, ansiktsmasker och så vidare. Och försöka att aldrig somna med sminket på, fastän jag kommer hem sent efter en utekväll haha.

- Göra något nytt

Det här är något som jag alltid brukar ha med på min bucketlist för sommaren. Det kan egentligen vara vad som helst, jag vill helt enkelt bara testa på något nytt. Till exempel så har jag aldrig testat yoga, så det vore ju kul.

- Odla

Jag vill odla grönsaker och blommor utomhus. Det är ju så gott att få laga mat av sånt som kommer från ens eget trädgårdsland.

- Utekvällar med mina vänner

Längtar efter härliga utekvällar med mina vänner. Drinkar på uteserveringar och sena kvällar med klänningar och dans. Underbart.

- Bli mer positiv

Att bli mer positiv är något som jag vill jobba på. Om något dåligt händer är det lätt hänt att jag blir på väldigt dåligt humör. Jag har ibland svårt att hitta positiviteten, speciellt eftersom jag oftast tänker för mycket, och tyvärr ofta på negativa saker (Till stor del även helt i onödan). Så jag hoppas verkligen på att kunna lära mig att bli en positivare person och kunna lita på mig själv, och inte se allt som motgångar utan kanske snarare som spännande utmaningar.

- Besöka ett ställe jag aldrig varit till förut

Det här punkten hänger ju ganska mycket ihop med den lilla resan jag vill göra. Jag vill se och uppleva ett nytt ställe!

- Besöka ett museum

Låter kanske ganska tråkigt enligt vissa, och visst kan jag hålla med. Men samtidigt kan det ju ändå vara lärorikt och spännande, om man hittar något intressant museum att besöka.

- Fira midsommar med nära och kära

Jag hoppas på en mysig midsommar med god matt i sällskap av mina nära och kära. Ett stort plus är ju om det dessutom är fint väder ute.

- Ha en spelkväll

Med spelkväll så menar jag främst att spela sällskapsspel tillsammans med mina vänner. Kanske dricka någon drink och äta något smått. Jag tycker mycket om att spela sällskapsspel när jag har tid och lust.

- simma och sola (mycket)

Denna punkt är väl nästan obligatorisk på en sommarbucketlist.

- Åka till Tuuri

Tuuri är en stor butik här i Finland där det finns allt möjligt från mat till kläder och smink. De senaste gångerna har jag dock inte shoppat så mycket då jag varit där. Jag och Jonas har varit flera gånger till Tuuri de två senaste åren, men jag vill gärna åka dit igen i sommar.

- Ordna en fest

Det skulle vara kul att ordna en fest av något slag. Det behöver inte bli någon stor sak, en liten fest duger också bra.

Sådär, där var de punkter som jag i alla fall hittills har på min bucketlist för sommaren. Har ni några mål för sommaren?

Bilderna är från pinterest

Gillar

Kommentarer

KajsaStinaMattsson
KajsaStinaMattsson,
Åh så kul det låter!! Ha en fin dag! 😊nouw.com/kajsastinamattsson
sandrakannasto
sandrakannasto,
Javisst!😊 Detsamma åt dig, kramar!☺️☺️nouw.com/sandrakannasto
Matildaberlin
Matildaberlin,
Verkligen SÅÅÅ himla bra grejer!! heja, heja =)) Kram <33nouw.com/matildaberlin
sandrakannasto
sandrakannasto,
Får hoppas man lyckas med allt😊 Hoppas du får en härlig lördag underbara du!☺️ Kram! <3nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229