Min nygamla sminkhörna + pastamiddag

Äntligen är mitt sminkbord, lampor, stol och spegel på plats! Tog hem dem från Vörå i helgen och nu har min ”nygamla” sminkhörna fått sin plats i lägenhet istället för i mitt gamla rum hemma hos mamma. Märkte att en av lamporna har slocknat så den behöver jag dock byta ut. Ska ännu köpa någon liten byrå eller nått och ställa till höger om sminkbordet, samt lägga upp något mer på väggarna i rummet. Ska visa er resultatet av de nya väggarna också när lite mer är på plats, men på bilden får ni en liten glimt av sovrummet i alla fall.

Igår testade jag ett recept på en så himla god bolognesesås till pasta. Det blev en riktig höjdare. 9/10 möjliga får den av pastaälskaren.

Lilla Chloe var med när jag och Jonas fixade och tvättade hans ena bil igår. Vi har tänkt köra med den på valborgscruisingen i stan ikväll. Men innan det ska vi på barnkalas. Min lillebror fyller nämligen 1 år valborg till ära!

Och ja, hur gick det för mig med utmaningen om att gå en dag utan att klaga? Jag skulle påstå att jag blev godkänd. Jag kom på mig själv 1-2 gånger när jag var på väg att börja klaga över något smått och så slog det mig att, ja just det, jag fick ju inte klaga idag haha! Så då var det bara att tänka på något positivt och fortsätta med dagen. Och sanningen är att jag mådde så mycket bättre igår när jag faktiskt inte klagade över saker och ting. Jag var glad hela dagen! Att klaga är ju bara slöseri med tid och energi. Klagande är nog något som jag vill undvika alla andra dagar också, så långt det är möjligt. Jag tror man blir så mycket lyckligare då. 

Ska ni hitta på något kul ikväll finingar?

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men åh det där blev ju verkligen så fint ju, stilrent vilket jag älskade! Alltså mums för pasta, skulle du kunna dela med dig av ett litet recept? 😉 Jag tror jag dör sötdöden för henne, så himla fin! Hoppas du hade en riktigt fin Valborg vännen, kram 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh tack för dina snälla ord fina Sofia <3 😊 Jag kan absolut dela med mig av receptet på bloggen någon gång framöver, roligt att du frågade 😊 Massvis med kramar och kärlek till dig, hoppas du får en bra start på din nya vecka 😊 <3nouw.com/sandrakannasto
Jenniesh
Jenniesh,
sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh tack så mycket! 😊 Hoppas du får en bra start på din nya vecka <3nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229