Min helg i bilder & första jobbdagen

Hej på er! Idag tänkte jag göra ett gammalt hederligt ”min helg i bilder” inlägg. I mitt förra inlägg berättade jag ju redan lite om fredagen och att vi åt ute. På kvällen åkte Jag och Jonas till hans föräldrar för att ha filmkväll i deras lusthus. En spontan idé som blev jättemysig. Så härligt att vi får låna deras lusthus nu som då och sitta där och mysa när vi inte är på stuga förstås. Vi hade med oss godis, nötter, hallon, choklad och kex. Ja det blev en hel del gott den dagen. Men det är väl så fredagar ska vara, Right?

På lördag åkte vi till stugan rätt tidigt för att övernatta där. Lagade mat, myste och hade en till filmkväll. På kvällskvisten försökte vi oss också på att fiska, men utan napp!

Nu märkte jag faktiskt att jag inte tog någon bild alls i söndags? Troligen för att jag var så nervös inför att börja sommarjobbet dagen efter haha. Det var ju alltså min första dag där för i år, men har ju som sagt jobbat där två somrar tidigare. Men jag har varit så nervös, känt sån press och oroat mig inför den här dagen. Men vet ni vad? Jag överlevde! Och det gick rätt bra faktiskt skulle jag vilja påstå trots att jag inte sovit så många timmar. Jag tror att det är tiden innan jag börjar som alltid stressar mig mest, alla funderingar och all nervositet innan jag väl börjar. Då flyter det på rätt bra. Och det är ju bara fem veckor!

Efter att jag slutat för dagen bestämde jag och Jonas oss för att åka till stranden. Chloe ville givetvis följa med och det fick hon! Nu ska jag köra ett träningspass och sedan kolla någon serie och läsa bloggar. Ha det bäst fina ni!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

cmandiih
cmandiih,
Orkar inte, du är sååååå vacker!!! 😍😍nouw.com/cmandiih
sandrakannasto
sandrakannasto,
Ååh tuusen tack finaste du!🥰❤️❤️ DU om någon är vacker vännen!!💕nouw.com/sandrakannasto
Naatly
Naatly,
Grym du är! Så glad att det gick bra på jobbet för dig! Vet hur jäkla nervös man kan vara innan nåt nytt drar igång!
Alltså filmkväll i lusthuset! Fy tusan så mysigt!! 😍
KRAM ❤️
nouw.com/naatly
sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh men tack för all fin pepp vackra du!! <33 😊 Ja jag verkligen nervös till en början men som tur gick det bra ändå 😃 Filmkvällen var supermysig! Stoor kram vännen <3nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229