Min 20-årsdag och födelsedagfest

Hejsan på er! Några dagar sedan sist. Har haft mycket på gång för jag fyllde nämligen 20 förra torsdagen! I detta inlägg ska ni få läsa om hur jag firade min födelsedag samt om min födelsedagsfest som jag hade igår tillsammans med mina fina vänner. Det har varit helt fantastiskt roligt och jag är så tacksam för alla mina vänner och min familj som bryr sig så mycket om mig. Jag tror faktiskt att det här har varit min bästa födelsedag hittills. Nu har jag sagt hejdå till tonåren och välkomnat livet som nybliven 20-åring! Och vet ni vad, det känns faktiskt ganska bra.

Jag börjar med att berätta om min födelsedag, som alltså var den 17 januari:

Jonas överraskade mig med en födelsedagsmuffins på sängen och presenter. Han hade tagit ledigt från jobbet för att fira mig hela dagen (vilket jag inte visste förrän då) och hade planerat in en hel del aktiviteter åt oss. Han hade skrivit på baksidan av ett kort vad han hade bokat in. Jag blev så överraskad eftersom jag hade tänkt att jag bara skulle sitta ensam hemma halva dagen haha, eftersom jag var ledig från skolan. Jag var inte alls beredd på att jag skulle få en så här underbar dag. På bilden syns också lite av ett skärbräde av trä som jag så länge velat ha, det var en så önskad present.

Först hade Jonas planerat att vi skulle bruncha, men inte där hemma utan vid en grillplats i skogen. Så, efter att vi stigit upp packade vi våra ryggsäckar med allt som behövdes och Jonas fixade smörgåsar, varm choklad och tog med korv. Vi tog bilen så långt vi slapp och gick längs en mysig skogsstig den sista biten. Det var hur härligt som helst med en skogspromenad också. Vi satt där och njöt en bra stund innan vi började gå tillbaks för att fortsätta med dagen. Chloe var självklart med på utflykten och hon stormtrivdes.

Efter att vi bytt om och tagit en dusch for vi iväg till stan och gick runt i lite butiker och drack varsin jungle juice. Jonas hade nämligen bokat in oss till ett escape room! Så medan vi väntade på att klockan skulle bli 16 så gick vi runt på stan. Jag har ingen bild från stället som hette Makeitout eftersom det inte var tillåtet att ta foton där. Men wow så kul det var! Det tog en timme och ja, vi lyckades ta oss ut! Det var ungefär en minut kvar då vi hittade rätt kod haha. Lina (Jonas syster) var också med oss, vilket var superkul. Som nästa var mat på listan, Jonas bjöd mig på pizza vid ett ställe vi aldrig varit till förut och det var nog en av de godaste pizzorna jag ätit. Alltså förstår ni hur bra dag jag hade haha?

På kvällen åkte vi till Vörå för att hälsa på min familj och fortsätta firandet. Kunde inte ha fått ett bättre avslut på min födelsedag. För att summera; det var en toppen dag från morgon till kväll. En helt oförglömlig dag. Tacktacktack alla som uppvaktade mig 💗

Nu fortsätter jag med lördagen, alltså igårkväll, då jag hade min födelsedagsfest:

Igårkväll firade jag tillsammans med mina vänner. Vi förfestade hos mig och åt tacopaj och sallad och drack bål. När vi kände oss redo för att åka till baren tog vi en taxi och cirka 20 minuter senare stod vi i kön till Ollis. Det var en riktigt toppenkväll, tack så mycket alla som kom fast jag inte råkade få med alla på bild <3

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Så roligt! 😍 grattis i efterskott!nouw.com/amandalarssons
sandrakannasto
sandrakannasto,
tack fina du! <33 😊nouw.com/sandrakannasto
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Åh vad kul kan jag tänka mig,grattis i efterskott! 😃 <3nouw.com/sarahlinnsliv
sandrakannasto
sandrakannasto,
Det var jättekul😄tack vackra du☺️❤️nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229