Mac fix+ pinklite

När jag var in till Emotion häromdan och såg ett av Macs settingspray (som jag trodde att det var) så blev jag sugen på att testa det eftersom jag aldrig haft något settingspray förut. Det känns som att många använder settingspray nu för tiden, så jag har känt mig lite efter när jag inte ens prövat ett ännu haha. Jag har bara alltid funderat om det är något som verkligen fungerar (Tipsa mig gärna om ni vet av något som är bra!). Flaskan och färgen är jättefin, sprayet är rosaaktigt med glitter i så jag föll för det direkt.

Nu när jag läst på lite och googlat runt så har jag konstaterat att denna produkt är något som kallas för ett "binding spray". Och ja, vad är skillnaden då kan man ju undra. Det undrade jag också, så därför letade jag runt lite. Kort sagt vad jag konstaterade efter läsningen är att det är ett spray som binder samman de olika produkterna (t.ex. foundation, puder, rouge, highliter...) så att det inte ser "kakigt" ut. Samtidigt ger den också ett fint glow. Man kan använda produkten antingen före eller efter man sminkar sig.

Så, jag köpte inte riktigt den produkt jag hade tänkt mig men den ska bli kul att testa i alla fall. Och jag ska nog köpa ett setting spray inom snar framtid också, jag läste dessutom att man kan använda det innan man lägger på ett binding spray.

Om ni vill läsa mer om skillnaden mellan ett binding spray och ett setting spray, kolla HÄR.

Annars då? Jo, jag har börjat veckan med två långa skoldagar, vilket kanske inte är världens skönaste haha. Men på torsdag och fredag är jag ledig så det väger ju upp det då. Har inte hunnit med så mycket annat än träning, korta promenader, fixa middag och filmtittade på kvällarna. Men igår tog jag faktiskt ner julpyntet så det är skönt att ha det överstökat. Ha en riktigt trevlig kväll finingar!

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica,
Spännande att se vad du tycker om den 😊angelicawahlin.se
sandrakannasto
sandrakannasto,
Hittills har jag tyckt att den verkar riktigt bra de gånger som jag hunnit testa☺️Kram❤️nouw.com/sandrakannasto
sminkrecensioner
sminkrecensioner,
Älskar MAC! Hoppas den är bra, har inte testat just detta sprayet😃nouw.com/sminkrecensioner
sandrakannasto
sandrakannasto,
Ja de har verkligen bra produkter😄Har testat sprayet några gånger nu och är faktiskt riktigt nöjd😊nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229