Lätt söndagslunch i lyxig stil

Söndagen till ära fixade jag ihop en lättare men lite lyxigare lunch i form av ägg med rom och malaxlimpa med skagenröra åt mig och Jonas. Mums vilket bra sätt att inleda söndagen på säger jag bara. Anledningen till att jag valde att fixa en lättare lunch är att vi är bjudna på middag till hans föräldrar på eftermiddagen, så man vill ju inte vara proppmätt då. Därför satt denna lunch riktigt perfekt mitt i dagen.

Vaknade ungefär halv 9 idag och steg upp och åt frukost innan jag började plugga en stund. Efter det blev det träning i vanlig ordning och en snabb promenad med Chloe. Har också gått runt lite här hemma och städat och ordnat upp lite allt möjligt. Det tar ju aldrig slut på saker som behöver redas upp i hemmet, eller hur haha. Imorgon blir det skola igen men känner mig ändå rätt taggad på en ny vecka. Med dessa ord vill jag önska er en riktigt härlig och avslappnande söndag. Hoppas ni får njuta av god mat och bra sällskap idag. Kram!

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Men wow, så hilla gott och enkelt! Och tutan så fint du lagt upp allting, kram hjärtat! 💖nouw.com/lillystromqvist
sandrakannasto
sandrakannasto,
Ja det var riktigt smaskens 😊 <3 Jättestor kram på dig finaste du <3nouw.com/sandrakannasto
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det ser och verkar ju såå lyxigt detta!! Vad mysigt att vara bjuden på middag och hoppas det blev jättelyckat 😃 KRAMnouw.com/emmaengstrom
sandrakannasto
sandrakannasto,
ja eller hur, det var en riktigt härlig dag från början till slut 😃 <3 Kram på dig finaste 😊nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229