Just nu är jag glad för...

Hej och godmorgon! Hoppas allt är toppen med er idag. Jag vaknade på rätt sida idag minsann, riktigt pigg, glad och redo för att ta mig an den här dagen. När jag ändå känner lite extra lycka i kroppen, varför inte ta och göra en lista på saker som gör mig glad just nu? Ibland kan det vara nyttigt att skriva ner och reflektera över de saker som man faktiskt är glad åt.

- Att jag har Jonas vid min sida. Min, underbara, gosiga och omtänksamma pojkvän. Du gör mina dagar så mycket roligare.

- Att jag träffat många av mina vänner den senaste tiden. Jag har verkligen försökt satsa på att boka in träffar med mina vänner och jag märker att det har gjort mig så mycket gott. Jag är gladare, socialare och har mer energi.

- Vädret. Nej, jag har fortfarande inte tjatar klart om hur underbart vädret är just nu haha.

- Det är odlingssäsong! Äntligen får jag börja odla sallad, morötter, potatis, lök med mera vid sommarstugan. Så himla roligt, mysigt och det är något speciellt med att få äta egenodlad mat.

- Blommor. Behöver jag säga mer? Vem blir inte glad av blommor i alla möjliga färger. Idag ska jag och Jonas faktiskt in till stan och handla bland annat blommor att planera i rabatterna vid hans sommarstuga.

- Att jag lyckats bygga upp ett bättre självförtroende. Det är väl långt ifrån färdigt, om det någonsin blir helt färdigt det vill säga. Kanske det är något man jobbar på lite hela tiden i livet? Men, jag tycker i alla fall att jag mår bättre i mig själv i dag jämfört med för några år sedan, och det är jag stolt över.

- Finländska jordgubbar har börjat säljas i butiken! Som jag väntat i år igen.

- I övrigt att det är säsong för saker som hör sommaren till. Massor av glass, grillning, roliga fester och sommarkläder. Och snart kanske man också vågar sig till stranden för att ta ett dopp?!


Vad är ni glada för just nu?

Gillar

Kommentarer

Enylja
Enylja,
Vilken fantastisk lista fina du! Känner av glädjen ända hit bort hihi. Och så himla fint att du börjar må bättre i dig själv, bara det gör så mycket. Kram fina! 💞nouw.com/enylja
sandrakannasto
sandrakannasto,
Ååh tack finaste du!! <3 Ja men visst gör det, jag tror att det är något som är så värdefullt att jobba på 😊 <3 Kram på dig vännen <3 nouw.com/sandrakannasto
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh jag blir verkligen så glad av att läsa den här listan, så kul att höra om en massa positiva och roliga saker! Det är verkligen viktigt att man fokuserar på just det 😃 KRAM <3nouw.com/emmaengstrom
sandrakannasto
sandrakannasto,
Hihi så kul att höra att jag lyckats sprida lite glädje 😃 <3 Man glömmer så lätt bort allt det värdefulla man faktiskt har mitt i vardagstressen 😊 Kram på dig finaste och goaste du <33nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229