Ibland behöver man lite lugn och ro

Hej på er! Nu har jag äntligen fått slå mig till ro efter en lång skoldag. Vi började klockan 8.15 och hade lektioner tills cirka halv 12. Efter det gick jag, Elin och Maria och åt lunch innan vi sedan fortsatte med vårt grupparbete som vi höll på med enda till klockan 16. Men vi fick mycket gjort och är ute i god tid så det känns väldigt bra. Jag hatar att lämna uppgifterna tills de sista dagarna, får typ panik då och kan inte tänka på annat haha. Känns så skönt att veta att man är klar länge på förhand.


Igår var jag som sagt ledig. Passade på att ta en långpromenad med Chloe under dagen och mot kvällen städade jag och så lagade jag och Jonas mat tillsammans. Vi skulle testa på att laga kycklingsås men följde inget recept som vi vanligtvis brukar göra när vi lagar mat. Stekte kycklingstrimlor och lök, hällde i creme fraiche, matlagningsgrädde med currysmak, mjölk och ananasbitar samt kryddade med salt, peppar och vitlökspulver. Riktigt gott blev det faktiskt. Sedan åt vi det tillsammans med fullkornsris och sallad.

Nu har jag bara planerat att chilla resten av kvällen och unna mig en riktig mysdag utan skoluppgifter. Ska kolla någon serie och lägga på en ansiktsmask och bara slappna av. Hoppas även ni får en skön kväll!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men alltså mums vad gott det där såg ut att vara! Åh gud vad skönt med lite ledighet! Hoppas du får en fantastisk dag idag fina 😊 <3 nouw.com/sofialissmyr
sandrakannasto
sandrakannasto,
Det var faktiskt jättegott☺️❤️ Önskar dig en fin alla hjärtans dag❤️Kram! nouw.com/sandrakannasto
Carolina
Carolina,
Jag är likadan, måste också lämna in arbetet före inlämningsdagen, annars får jag också panik haha! 😊 knaset.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229