Första skoldagen efter jullovet

Hej på er! Idag var det min första skoldag efter jullovet och det kändes väl helt okej ändå. Jag trodde att jag skulle vara tröttare än jag var imorse fastän jag steg upp ovanligt tidigt. Det var ju nämligen dags att börja på med min nya morgonrutin som jag har som ett mål för 2019. Själva skoldagen var ganska kort, hade bara lektioner mellan 9 och 14. Efter skolan for jag och Elin till biblioteket och lånade en bok vi behövde och satt sedan där en stund och påbörjade en uppgift. Kom hem runt halv 5 och har just ätit middag och varit på en kort promenad med Chloe. Ska bara ta det lugnt resten av kvällen och se på youtube och mysa, tror jag sparar träningen tills imorgon. Och vet ni vad? Jag råkar ha en ledig dag redan imorgon. Har lektioner igen på fredag, men en skolvecka på endast två dagar är ju inte illa. Klagar ju inte direkt haha.

Kram på er!

Den här goda middagen åt vi igår, alltså mums! Och frukosten till vänster var ju också en höjdare, tydligen åt jag gott hela dagen igår.


Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad skönt med en sån mjukstart! Underbart ju!! Kram finaste du <3nouw.com/matildaberlin
sandrakannasto
sandrakannasto,
Ja men visst! 😊 Kraam vackra du <33 😊 Ha en toppenkväll <3nouw.com/sandrakannasto
Hanna
Hanna,
Skönt med en kort skolvecka!
Om du orkar skulle jag bli så glad om du kikade in på min blogg lite och gav mig feedback för vad jag kan göra för att skriva bättre och mer intressanta inlägg (har hittills skrivit om PTSD och lite annat) behöver verkligen all feedback jag kan få! 😊
hannasavo.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229