En utflykt till Hällnäs grill

Igårkväll åkte jag, mamma och hennes sambo till Hällnäs grill för att äta mat och se på dom vackra vyerna i strålande sol. Dom andra kvällarna i veckan har jag inte gjort så mycket eftersom jag ska upp så tidigt till jobbet. Det har mest blivit att kolla serie/youtube, läsa bloggar och läsa en bok som jag håller på med. Men det var så kul att få åka på en liten utflykt som omväxling. Det var dessutom flera år sedan jag var dit sist fast jag ändå inte bor alltför långt bort!

Alltså kolla så fint det var... Där skulle jag gärna ta ett dopp! Fast igår skulle jag inte vågat då det var rätt kallt fast solen sken.

Vilka burgare, Mmm! Mammas sambo bjöd oss på mat och jag tog en smakbit med ägg i. Den var så himmelsk god vill jag lova.

Ikväll ska jag faktiskt ta tag i en sak som jag dragit
mig för att göra ett bra tag. Nämligen... Dammsuga bilen! Tycker det är så tråkigt, betydligt värre än att städa lägenheten på något vis haha!

Nej men ni ska ha en riktigt härlig kväll nu godingar. Och bara för att inflika, det är fredag imorgon! Ifall någon mot förmodan skulle ha glömt det hihi.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Karolinee
Karolinee,
Nej men så fina bilder, älskar verkligen naturbilder! 😍 😍 OCH jag avgudar din header hjärtat, hur fin som helst! <3 hihi kram nouw.com/karolinee
sandrakannasto
sandrakannasto,
Ååh tusen tusen tack finaste du!!🥰❤️ Hoppas du får en fantastisk helg vännen, massa kramar till dig😘💕nouw.com/sandrakannasto
Naatly
Naatly,
Så fint och mysigt! 😍 Dammsuga bilen skulle jag också behöva, men fy så tråk! Orkar inte 😂 Kram ❤️nouw.com/naatly
sandrakannasto
sandrakannasto,
Det var det verkligen!😍☺️ Men eller hur, absolut bland det tråkigaste som finns!!😂😂 Kram vännen❤️🌸nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229