En matlista

Hej! Tänkte att jag skulle svara på en lista om något som alltid är aktuellt och omtyckt, alltså mat! Listan hittade jag härifrån. Nu kör vi!

Favoritsallader: Oj det finns så många som är väldigt goda. Men räksallad och pasta- och tonfisksallad är nog två klara favoriter.

Tre saker du inte vill ha på pizzan: Bacon (gillar det inte alls haha), oliver och banan (lägger någon verkligen det på sin pizza!?)

Äter jag hellre hemma än på restaurang: Det beror på tillfället, ibland kan det kännas lyxigt och kul att gå ut och äta och slippa allt slit i köket, medan det vissa gånger känns jätte roligt att experimentera hemma i det egna köket.

Favoritdessert: Hmm... Finns så mycket gott, men skulle kanske säga panna cotta eller en riktigt god hemlagad glass!

Något du skulle kunna äta varje dag: Jag vet inte om det finns något som jag skulle vilja äta VARJE dag, men en basic smörgås äter jag ju nästan så gott som varje dag i någon form.

Det lagar jag helst nu för tiden: Fiskrätter är ganska inne i vårt kök just nu. Till middag idag åt vi fiskhamburgare som är en stor favorit.

Något du tycker om men inte äter så ofta: Pizza!!

En kötträtt du tycker om: Köttbullar med potatismos eller pasta.

Vad äter jag helst till frukost: Yoghurt med Müsli eller smörgås. Även kokt ägg är något som jag ibland börjar mina mornar med.

Bästa matkulturen enligt dig? Oj vilken svår fråga.. Jag är inte så insatt i olika matkulturer så jag lämnar nog denna fråga obesvarad.

Gillar

Kommentarer

hemochlycka
hemochlycka,
Alltid kul med listor! nouw.com/hemochlycka
sandrakannasto
sandrakannasto,
Så kul att höra! Då ska jag göra fler sådana inlägg framöver 😊 nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229