En lyckad mellandagsshopping

Jag och Elin hade planerat att åka till stan på mellandagsrea och lunch denna vecka på torsdag, alltså igår. Jag hade förväntat mig att det skulle vara proppfullt med människor, och jo visst, i en del mindre butiker blev det aningen trångt men jag blev ändå förvånad över hur pass lugnt det var. Det var ju skönt att slippa trängas allt för mycket hehe. Hur som helst så blev det en väldigt lyckad dag, vi hade det jättetrevligt och besökte många av stadens butiker och när vi kände oss färdiga med shoppingen så avslutade vi dagen med lunch vid Spices, mums! Jag hade fått presentkort till både HM och the body shop i julklapp så där fyndade jag flera saker. Hittade nog mer än vad jag gissade att jag skulle göra, och det mesta var reaprodukter så det kändes ändå förmånligt. Det var ju dessutom roligt att hitta på något kul och inte bara sitta hemma och slöa bort mitt jullov haha. Här kommer några bilder på vad jag kom hem med efter melladagsrean:

Jag var verkligen i behov av en ny hårborste och jag hittade en på Kicks som jag tyckte verkade passlig. Där hittade jag också en hårolja från Marc Anthony (Älskar verkligen håroljor, använder det så gott som dagligen). Hoppas att denna är bra. På the Body Shop hittade jag bland annat en hårmask som doftar banan. Som sagt, på den senaste tiden har jag blivit väldigt förtjust i hårprodukter.

Från the Body Shop köpte jag också en ansiktsolja som heter Drops of youth, den här ska bli spännande att testa eftersom det känns som att jag har ganska höga förväntningar på den. På HM köpte jag sminkborstarna bredvid, alltså hur fina? Nu får jag byta ut mina gamla som börjar bli dåliga.

Jag ville ha en ny parfym och istället för att köpa en gammal goding bestämde jag mig för att våga testa på en ny, så Ariana Grandes Sweet like candy fick det bli denna gång.

Och så vidare till kläderna: i klädväg hittade jag tre jackor från HM (två var samma modell men ville ha en i svart och en i beige), ett par jeans från Gina tricot och en shortsdress som dock ser ut som en klänning (den var också från HM). De två jackorna överst kostade endast 13 euro styck och den militärgröna endast 11 euro, det var ju verkligen billigt kan man säga. Sammanfattningsvis är jag nöjd med allt jag hittade och det var ju dessutom en så rolig dag med min fina vän.

Har ni fyndat något på mellandagsrean?

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej vilka fynd!!! Så himla mycket fint ju!! <3nouw.com/matildaberlin
sandrakannasto
sandrakannasto,
ja jag blev väldigt nöjd! 😊 Kram på dig <33nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229