En ledig onsdag är en bättre onsdag

God morgon från mig som ligger ganska nyvaken i sängen fortfarande. Jag ska göra ett försök att stiga upp snart fast jag egentligen skulle kunna ligga här ännu längre när vi har en ledig dag. Men det finns ändå mycket som behöver bli gjort, ska städa, tvätta, diska, plugga lite grann och gå ut med Chloe. Vanliga vardagssysslor helt enkelt. Tänkte satsa på att få lite extra städning gjord idag, brukar ofta passa på att göra det på mina lediga dagar. Men nog måste jag ju hitta på något kul också men det blir troligen på eftermiddagen eller kvällen.

Jag är väldigt taggad på sportlovet som är på kommande. Förutom att det är skönt att vara ledig så är jag extra glad eftersom jag och Jonas har bokat in en liten resa till Umeå under den veckan. Jag fick bland annat det som en julklapp av honom, tyckte att det var en jättekul idé. Vi ska ta färjan över dit och sedan sova en natt på Stora hotellet, ser redan fram emot hotellfrukosten hehe. Ikea och shopping vid Avion har vi planerat in på vårt schema. Längtar!

Igår blev det omelett i ugn med champinjoner, broccoli och strimlad skinka i till middag. Så enkelt och så gott! Vi njöt massor av den goda maten efter en annars tung måndag.

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas du hinner med allt idag! Lite jobbigt när lediga dagar inte riktigt kan vara lediga!nouw.com/celinelundqvists
sandrakannasto
sandrakannasto,
Ja visst är det, skulle helst ha tagit det riktigt lugnt bara. Men jag hann nog med allt som jag hade planerat så det var skönt i alla fall 😊 Kram! <3nouw.com/sandrakannasto
amandalarssons
amandalarssons,
Åh gud så gott! 😍 hoppas du fick en bra ledig dag!nouw.com/amandalarssons
sandrakannasto
sandrakannasto,
Det var verkligen gott 😊 Tack finaste du, jag hade nog en bra dag och fick mycket gjort 😊 Hoppas du får en fantastisk helg <3nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229