En äkta sommardag

Gårdagen bjöd på en riktig sommarvärme och solskensväder. Vi vaknade vid stugan vid 7-tiden. Redan från morgonen värmde solen på huden och jag och Chloe passade på att ta en promenad. Den blev inte alltför lång eftersom vi båda blev så snabbt trötta i den varma solen. All motion och träning är ju mycket tyngre när det är så hiskeligt varmt haha. Men underbart är det att sommaren förhoppningsvis äntligen hittat hit.
På eftermiddagen blev det fikadags när mamma och mormor kom på besök. Vi satte oss ute på altanen och njöt av massa godsaker och pratade om allt möjligt. Mormor ville sedan gå och titta på alla blommor, växter och odlingar på gården så jag passade på och visade henne runt lite. Chloe höll sig mest i skuggan bredvid sin vattenskål men kom fram då och då för att bli klappad.
Mamma och mormor hade med sig två superfina blommor åt oss. Jag som älskar blommor blev ju så klart hur glad som helst. Vi åkte hem från stugan på kvällen och jag tog hem blommorna för att sätta dom i några passliga krukor. Tyckte det blev riktigt fint. Ikväll ska vi sova vid stugan igen så blommorna får följa med tillbaks för att nu få sin rätta plats någonstans på gården eller altanen.
Efter att Jonas slutat jobbet tänkte vi åka och hämta varsin fredagspizza till middag. Det låter väl ganska bra va? Sedan ska vi bara packa våra väskor och åka iväg till vårt smultronställe.

Hoppas ni får en skön helg vänner!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså jag älskar verkligen den här värmen som varit, och att det just är varmt redan på morgonen!! Men kan tänka mig att det blir varmt av att vara ute och gå :'D Himla mys med lite fika och besök!! KRAM finis <3nouw.com/emmaengstrom
sandrakannasto
sandrakannasto,
Ja eller hur, det är SÅ härligt att sommaren förhoppningvis kommit på riktigt nu😍☀️☺️ Dagen var superhärlig från början till slut🥰 Massa kramar vackraste💕
nouw.com/sandrakannasto
amandalarssons
amandalarssons,
Alltså så fint av din mamma, och så mysigt och härligt det såg ut! 😍nouw.com/amandalarssons
sandrakannasto
sandrakannasto,
Eller hur!😍💕 Det var toppen alltihop🥰Största kramen till dig🌸nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229