De sista lediga dagarna & snart helg

Hej på er och trevlig fre...torsdag menar jag ju! Har hela dagen gått runt och trott att det är fredag hehe. Helgkänslorna börjar smyga sig på. MEN imorgon är det ju äntligen fredag!
Osminkade jag i världens skönaste byxor från Revolutionrace.
Sötaste Chloe med sina speciella miner haha. Och alltid med tungan ut. Så här ser hon ut 97% av tiden, oskojat alltså haha. Hur gullig är hon inte? Min fina lilla lurvboll.
Nu har jag kommit till Vörå och har precis ätit pasta till middag. Mamma är på jobbet men efter att hon har slutat tänkte vi kolla någon film på kvällskvisten. Tills dess ska jag bara ta det lugnt och läsa något och kolla True blood har jag tänkt. Har ju inte haft några lektioner den här veckan heller, men nästa vecka kör det igång på nytt fastän vi inte har särskilt fullsatt schema, i alla fall inte än. Känns ändå som att 3 lediga veckor har gått så himla fort, tiden har bara flygit iväg liksom, men kul har jag haft och det är väl huvudsaken, eller hur? Så skönt att ha fått vila upp sig lite också. Nu hoppas jag att ni har en superskön kväll så hörs vi mer imorgon! Kram på er.
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Man kan verkligen bli dagvilsen så lätt, men äntligen fredag!! Smälter ju verkligen för Chloe, så galet söt!! <3nouw.com/emmaengstrom
sandrakannasto
sandrakannasto,
Ja eller hur🙈 Chloe hälsar tack så mycket🙈😃❤️nouw.com/sandrakannasto
hannans
hannans,
Åh vad söt Chloe är!!! Dog sötdöden!! 🙊<3nouw.com/hannans
sandrakannasto
sandrakannasto,
Visst är hon!🙈☺️ Kram!❤️nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229