Blåbärsmuffins

Här är en bild på gårdagens bakverk; blåbärsmuffins! Första gången jag testade att baka det, och blev väldigt nöjd, det var hur gott som helst. För det mesta blir det någon form av chokladmuffins när jag bakar muffins, så det var roligt med lite variation. Och hur gott är det inte med egenplockade bär i?

Idag kom Jonas hit och vi stannar här tills imorgon. Har inga speciella planer för kvällen så det blir nog en skön och lugn fredag. Morgondagen har vi inte heller några spikade planer för. Vi har i alla fall funderat att vi ska fira vappen och första maj i Jungsund. På vappen är det ännu lite oklart vad vi ska göra, men jag skulle gärna fara ut och köra och sitta på någon mysig uteservering och äta något gott. På första maj åker vi antagligen in till stan för att gå på första maj torget. Tror det är flera år sedan som jag gjorde det sist. Vad har ni för planer i helgen och inför första maj?

Gillar

Kommentarer

mylo
mylo,
SÅÅ Nice!

Idag var jag (1/50 st) på audition för REFUNDERS INFLUENCER-tävling! Kika min blogg där bilder finns med juryn (bland annat Lucas Simonsson, Petra Tungården och Gertrude Tornvall). Sååå kul!

www.nouw.com/mylo
www.nouw.com/mylo
www.nouw.com/mylo
nouw.com/mylo
linneahornback
linneahornback,
Vad gott det ser ut!😍nouw.com/linneahornback
sandrakannasto
sandrakannasto,
Det var det! 😊 Hoppas du får en fin söndag!nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229