Bästa dagen på länge

Alltså, jag hade en så bra dag igår. Lina kom hit mitt på dan för lite fika och prat. Jag hade fixat ett fat med massor av frukt, kex och choklad samt milkshake till, himla gott! Vi hade så kul så jag glömde helt bort tiden. Några timmar kändes som minuter typ haha. Det var verkligen hur kul som helst att bara umgås med en fin vän, vilken energi det ger mig. Jag har ju konstaterat det förut också så varför gör jag det inte oftare haha? Måste ta och unna mig mer sånt här.

På kvällen blev det att äta ännu mera gott. Vi blev bjudna på middag hos Jonas föräldrar. Och ja, det var precis lika gott som det ser ut. Grillade biffar, rostade rotsaker i ugn och bröd till - M U M S! Den här dagen var nog det som kallas för kvalitetstid. Tror inte att jag hann känna mig stressad eller uppleva någon större ångest en enda gång under hela dagen.

Idag har jag däremot faktiskt ingenting speciellt inplanerat. Ska ta en dusch, äta lunch och gå på en promenad, så mycket mer än så har jag inte tänkt ut ännu. Får helt enkelt se vad jag hittar på.

Jag och Jonas har börjat kolla the Vampire diaries, eller för mig blir det andra gången medan Jonas inte sett den serien förut. Och jag är redan lika fast som förut haha, tycker den är så otroligt bra. Så ett avsnitt eller två blir det väl ikväll i alla fall. Hoppas ni har en riktigt härlig onsdag och att solen lyser mer hos er än vad den gör här, kram!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men alltså HERRE vad gott det ser ut!! Mums, mums, mums!! Stor kram fina <3matildaberlin.se
sandrakannasto
sandrakannasto,
Det var nästan farligt gott hihi! 😃 <3 Varm kram finaste och goaste Matilda <3 <3 nouw.com/sandrakannasto
Emma Engström
Emma Engström,
Nämen h, hur mysigt och vilken lyx är inte detta då?! ÅH säger jag bara <3nouw.com/emmaengstrom
sandrakannasto
sandrakannasto,
Det var helt F A N T A S T I S K T hihi!! 😃 <3 Fick verkligen sån härlig energi av den dagen 😊 <3 Kram på dig fina <3 nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229