6 saker som får mig på bättre humör

hej på er! Tänkte dela med mig av sex saker som kan få mig på bättre humör, eller sånt som jag blir glad av helt enkelt.

- Att träna/motionera

Oftast blir jag på mycket bättre humör efter ett bra träningspass eller en skön skogspromenad. Självklart finns det dagar då man inte alls känner för att träna, men de flesta gånger är det något som gör mig gladare och piggare.

- Söka upp inspirationsbilder

Något jag också blir glad av är att söka upp inspirationsbilder. Jag tycker om att få inspiration och till exempel drömma hur jag vill ha det i mitt hem i framtiden, eller få inspiration av snygga outfit- och make up bilder. Pinterest är den källa jag nästan alltid använder mig av för att hitta inspiration.

- Avslappningsövningar

Att göra avslappningsövningar är ett bra sätt för mig att koppla av och vara närvarande i stunden. Jag märker själv att jag blir mycket gladare och mera avslappnad efter att jag ägnat en stund åt att göra de övningar som jag brukar göra. På nätet finns ju många tips om hur man kan göra såna övningar. Jag har också böcker som beskriver bra övningar, så de brukar jag använda mig av.

- Umgås med familj/vänner

Något som också såklart gör mig glad är att umgås och hitta på något tillsammans med min familj eller vänner.

- Testa något nytt

Det kan egentligen handla om något så simpelt som att pröva ett nytt recept, eller så kan det handla om att testa en helt ny aktivitet. Jag är oftast tyvärr lite feg för att pröva på vissa nya saker, men det är helt klart något jag vill bli bättre på!

- Ställa upp mål

Jag blir väldigt motiverad av att ställa upp olika slags mål för mig själv. Viktigt för mig är att de ska kännas realistiska, om de känns alltför omöjliga och långt borta tappar jag ganska lätt motivationen. Om jag vill nå ett större mål försöker jag att lägga upp små delmål som jag kan uppnå först för att komma närmare mitt egentliga mål. Känslan av att ha lyckats med något man vill är ju ganska oslagbar :)


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229