4 januari favoriter

Här har ni mina fyra favorit skönhetsprodukter för denna månad! Blev två hudvårdsprodukter för ansiktet, och två andra hudvårdsprodukter.

Hudvårdsprodukterna (body cream & body lotion)

1. The ritual of Sakura från Rituals, är en underbar body cream som jag alltid använder efter att jag tagit en dusch. Den är nog min absoluta favorit av alla body creams som jag testat. Rekommenderar starkt, ett stort plus är också att burken är stor.

2. Body lotion från urtekram. Använder denna dagligen, och den doftar väldigt friskt och härligt. Fick den av mamma för ett tag sedan, och jätte förtjust i den.

Ansiktsprodukterna

3. Cleaning mousse från Dermosil. Har haft flera av dessa förut och jag tycker verkligen om dem. Använder den så gott som varje morgon och kväll. Min förra tog nyss slut så ska börja på den nya nu.

4. Ansiktsolja från dermosil. Den här använder jag nu som då, oftast varje vecka. Brukar oftast ha den över natten. Jag upplever att den gör huden mycket mjukare och behagligare. Enda man eventuellt skulle kunna klaga på är att den doftar kanske inte speciellt gott, haha. Men annars så är den mycket bra!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229