4 Drömresmål

Det finns visserligen mååånga ställen jag gärna skulle kunna tänka mig att resa till, men tänkte i alla fall berätta om 4 platser som jag drömmer om att en dag få uppleva. Jag har som sagt inte alls rest mycket, förutom Finland (här jag bor) så har jag endast varit i Sverige, Estland och Italien, men jag hoppas att jag med åren kommer få se mycket mer. Till Sverige och Estland har jag varit ett flertal gånger, och till Italien var vi på klassresa i gymnasiet. Min bästa resa hittills var nog ändå den jag och Jonas gjorde i somras till höga kusten. Då sov vi en natt i tält, den andra natten i en stuga och tredje natten på hotell. Vi fick allt från en vildmarksresa till lyxig hotellfrukost och shopping på en och samma gång haha. Det är nog en rikedom att få se och upptäcka nya platser, det ger minnen för livet och dessutom så lär man ju sig mycket av det. Jag tror också att det finns så många ställen man inte ens vet av som skulle vara hur roliga som helst att resa till.

Okej, låt oss köra igång:

1. Maldiverna

Ni som också sett bilder från (eller kanske till och med rest till?) maldiverna vet ju hur fantastiskt vackert det ser ut där. Ett riktigt paradis så att säga, med turkost vatten och vita sandstränder. Behöver jag ens säga mer?

2. USA

Jag skulle jättegärna resa till USA någon gång, men har faktiskt inte riktigt funderat vilka delstater jag helst skulle besöka. Men ett klart drömresemål är det i alla fall.

3. Bahamas

Ett till vackert ställe i likhet med Maldiverna är Bahamas. Jag läste något inlägg på en blogg för en tid sedan där en tjej skrev att hon gärna skulle resa till Bahamas och att det där finns en plats som kallas för Pig beach, där man kan simma med grisar. Alltså hur kul hade inte det varit haha.

4. Kanada

Kanada vore ju också jättehäftigt att få se. Kan tänka mig att naturen och landskapen är helt magiska.

Alla bilder i inlägget är lånade från Pinterest


Vilka drömresmål har ni?


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

fannyeskilson
fannyeskilson,
Åh drömresemål!! <3nouw.com/fannyeskilson
sandrakannasto
sandrakannasto,
Man blir ju så ressugen, speciellt då vintern här känns så lång 😃 Kram på dig <33nouw.com/sandrakannasto
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Signar under på allihopa!! När åker vi?? kan vara redo med resväskan på Arlanda om 45 minuter. Ses där? 😉 Kram <3matildaberlin.se
sandrakannasto
sandrakannasto,
Står vid gaten redan och trampar, var är du? 😉 Hahah 😃 Stor kram på dig, hoppas du får en jääättebra helg <33 nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229