2019 är här

​Gott nytt år på er! Hoppas att starten på det nya året har börjat lika bra för er som för mig. Nyårsafton spenderade jag och Jonas med våra vänner som bjöd oss på middag. Efter att vi var mätta och belåtna spelade vi party Alias och pratade många timmar innan vi vid cirka 23 drog vidare på en hemmafest i närheten där resten av kvällen (eller snarare natten) spenderades. Kom hem runt klockan 5 så det blev en väldigt sen kväll men roligt hade vi ju i alla fall.

Mina planer för idag är att städa, gå på promenad med Chloe, skriva på en skoluppgift och laga mat. Bara vanliga vardagssysslor helt enkelt. Men innan jag startar dagen ordentligt så ska jag kolla lite youtube. De senaste dagarna har jag fastnat för att sitta och kolla olika youtubevideor. Förut hade jag endast  tålamod att kolla kanske 1-2 videor om dagen men nu har jag sett på ganska många per dag när jag legat i sängen om kvällarna. Man får ju verkligen en hel del bra tips och inspiration av många youtubers där ute. 

Igårkväll stormade det riktigt ordentligt här, det blev också elavbrott ganska sent på kvällen så jag gick och lade mig då istället eftersom det blev helt svart i lägenheten. Som tur kom nog elen tillbaks efter en stund men då låg jag redan nerbäddad i sängen så jag stannade kvar. Runt knutarna hörde man hur vinden rev i, det lät nästan som att huset skulle braka sönder vilken sekund som helst. Men jag tyckte ändå att det var lite mysigt, haha. 

​Hoppas ni får en skön onsdag!


Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Mne alltså wow vad fin du är!! <3matildaberlin.se
sandrakannasto
sandrakannasto,
Ååh tack finaste du <33 😊 nouw.com/sandrakannasto
Henrik Olsson - Föreläsningar
God fortsättning 😊www.henrikolsson.eu
sandrakannasto
sandrakannasto,
tack detsamma till dig! 😊nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229