Bästa pennorna!

Förra veckan beställde jag hem världens bästa pennor. Hade sedan innan Mörkblå, Lila och Rosa men dem är så otroligt bra att jag var tvungen att beställa alla färger 🙌🏼 Pennorna jag pratar om är Frixion clicker från PILOT, ni har säkert sett dessa pennor någon gång men dem är så sjukt bra! Jag skriver alla mina anteckningar med dessa pennor och har även börjat använda dem i matten för att se svaret tydligare. Det som är så speciellt med dessa bläckpennor är att dem går att sudda ut! Det är lika fantastiskt som det låter 😍 Är helt kär i dem!

Igår var jag ledig och pluggade hela förmiddagen. När klockan var 16 slutade Tim och jag mötte upp honom vid Centralen för att sedan åka hem till honom. Vi hade även 2,5 år igår, vi var på bio och resturang i Lördags så igår kollade vi bara på film och köpte ”ben and jerry” som vi dock inte orkade äta, så den får vi äta till helgen!

Nu sitter jag och väntar på min buss, börjar klockan 13 idag och har bara matte. Har en riktigt skön vecka denna veckan, börjar sent nästan varje dag och igår var jag även ledig som sagt 🙌🏼 Kram!

Gillar

Kommentarer