Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

lace bra LOVE STORIES* lace brief LOVE STORIES* fashion book PERNILLE TEISBÆK* nail polish CHANEL* cardholder SAINT LAURENT* gold chunky hoops JANE KOENIG* socks BECK SOENDERGAARD* strobe cream MAC* gold cutlery BROSTE COPENHAGEN*

I starten af november, begyndte min familie allerede at ville have ønskelisten. Jeg følte mig lidt tom for ideer, og vidste ikke rigtig hvad der skulle stå på mine ønskelister. Så jeg fik researchet grundigt på internettet, hvilket resulterede i mange ønsker + at jeg kom i maks julestemning. Personligt glæder jeg mig helt vildt til juleaften og hører dagligt næsten kun julemusik. Men eftersom vi nu er gået ind i december, har jeg fået samlet lidt inspiration til hvad man evt kunne ønske sig eller give for den sagsskyld. Jeg har såvidt muligt prøvet at ramme lidt forskellige prisklasser, så der skulle gerne være lidt til alle. Dette er christmas wishes vol. 1 - så der vil lidt senere komme et opfølgende indlæg med inspiration.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

... På det seneste har jeg været på en super hyggelig Café i Kolding med min mor, den hed Centerkrummerne og kan klart anbefales. Faktisk lærte jeg den dag også at drikke en lille smule kaffe, dog er jeg stadig ikke den helt store kaffe elsker, ups... Deres kager + mad var super lækkert, min mor fik muffinen på billedet, som bestod af kanel og æbler - den var helt vildt lækker og rigtig luftig.

... Jeg var i starten af November til den første julefrokost i år, hvilket endte ud i at være en super hyggelig dag. Jeg elsker jul og alle dens traditioner og begivenheder, samt er en af de mennesker der slet ikke kan vente til jul + julemad ihh... Dog må der gerne falde lidt sne inden jul, da hvid jul altså bare er lidt hyggeligere, en bare en grå himmel...

... Jeg har haft fri moduler på gymnasiet, og derfor nydt en god frokost på Jensens Bøfhus, med min mor og kæreste. Derudover fik jeg shoppet lidt nye item til vinter garderoben, som er linket herunder.

jakke Hennes & Mauritz* jeans Hennes & Mauritz blå strik Hennes & Mauritz* gul strik Gina Tricot støvler Vagabond*

Jeg har på det seneste fået shoppet lidt nyt hjem, som bla. indebærer disse overstående items. Jeg har prøvet at finde link til det hele, men har desværre ikke kunne finde et link til den gule strik + de blå jeans på billederne i collagen. Støvlerne er klart en af mine ultimative favoritter til lige netop denne årstid, de er super lækre at gå i, også er jeg kæmpe fan af at de har en lille hæl, samt et feminint look. De kan klart anbefales, hvis lige netop du skulle være på jagt efter nogen lækre støvler, som er pengene værd.

Likes

Comments


Det er efterhånden ved at være, længe siden at jeg har lavet et indlæg omkring mine "go to" musikhits lige nu. Men eftersom der på det sidste, er kommet virkelig mange gode sange - så følte jeg at det var på tide med et indlæg. Jeg er personligt helt vildt med scarlet's nye sang "good together" og må da også indrømme at jeg har en lille indre kærlighed for den danske drengetrio.

I kan finde mine playlister på spotify

Likes

Comments

En af mine ultimative favorit items til efteråret og vinteren er støvler. Jeg er vild med hvordan de kan give en kontrast til ens outfit, samtidig med at de holder dine fødder varme.
Jeg er selv helt vildt med nr 1 og 4, og er sikker på at de ville være perfekte til det danske vejr.

Likes

Comments

Denne måneds drømmekøb, må helt klart være denne fashion killer fra Ganni. Jeg er helt vild med farven og måden den skiller sig ud på, den ville passe super godt her til efterår, enten til et par jeans eller et lag på lag outfit. Jeg er vild med deres FW 17 kollektion og at de har lavet den i en masse forskellige farver. Jeg ville elske at bære den i en vild farve, men jeg kan dog også godt lide den grå og lyserøde. Den står ihvertfald højt på min ønskeliste til den kommende sæson.

Likes

Comments

Jeg glæder mig til... at komme på toppen igen. Jeg har siden onsdag lagt syg, og torsdag valgte mellemøresbetændelse også lige at ramme mig. Derfor bliver det skønt at slippe af med det + forkølelse og komme på toppen igen. Jeg føler at jeg mister en helt del af hverdagen og mine veninder, når jeg bare ligger hjemme i min seng.

Jeg trænger til... en dejlig ferie, jeg er startet i 2.g på gymnasiet og går hverdag og tæller ned til næste ferie. Jeg synes at sommerferien/sommeren er fløjet afsted og jeg kunne personligt, sagtens have klaret flere ugers ferie endnu, selvom det dog stadig er rart at være samlet med veninderne igen.

Det irritere mig... at vi ikke har haft det bedste sommervejr, og at det nu allerede bliver efterår og kulden for alvor kommer frem, derudover glæder jeg mig dog til at kunne finde mine varme lækre striktrøjer frem.

Jeg vendte tilbage... med det mener jeg at som nogen af mine læsere måske ved, var det meningen jeg skulle have været flyttet til Århus, men da der skete en masse personlige ting efter jeg var flyttet, valgte jeg ret hurtigt at flytte hjem igen og fortsætte livet og skolen i vante rammer, hvilket jeg er glad for.

Jeg håber på... at bliver bedre til at opdatere bloggen. Jeg har bare været inde i en tørke periode, der har været en masse nyt med skolen, at jeg flyttede tilbage og sådan. Men jeg savner faktisk at blogge, også kunne jeg vildt godt tænke mig at vide hvad i gerne vil se, så smid endeligt en kommentar.

Jeg savner... Sommeraftener hvor man bare kunne sidde i haven, gå ture ved stranden og være vågen til den lyse morgen, uden at tænke på at skulle tidligt op næste dag.

Jeg er i øjeblikket... løbet tør for serier, (måske fordi jeg er en smule kræsen) så hvis du kender en god serie, så send endelig en besked i direct, eller efterlad her en kommentar.


Likes

Comments

Her på det seneste har jeg hørt, en masse blandet musik, hvilket tydeligt kan ses herover blandt mine favorit hits denne måned. Derudover er jeg helt vildt med band'et Scarlet Pleasure, og derfor var jeg lige forbi Tivoli Friheden i fredags, hvor de spillede til fed fredag. De var super gode og jeg kan varmt anbefale at man skal opleve dem live.

Min spotify: Sandra Christensen

Likes

Comments

For mig er et af de vigtigste tøjstykker i min garderobe statement t-shirts. Statement t-shirts er super fede på sin helt egen måde, og de kan utroligt hurtigt fikse et hvert outfit, samtidig med at statement t-shirts er en utrolig hurtig måde, at komme til at se fashionable ud på. Jeg kunne personligt godt selv tænke mig at, tilføje nr. 3 fra Samsøe Samsøe og nr. 8 fra Ganni til min garderobe, inden for den kommende tid.

Likes

Comments

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

Lige fortiden oplever man, at der er udsalg på nærmest alle hjemmesider. Jeg elsker udsalg og jeg har derfor heller ikke kunne lade være med at sidde og kigge samtlige hjemmesider igennem for udsalg. Jeg har derfor her delt nogen af mine absolut yndlings items fra boozt.com med jer, da det er en hjemmeside som er indehaver af mange lækre items. Jeg er selv helt vild med nr. 1, 3, 4 og 5 og kunne godt overveje at bestille det hjem.


Likes

Comments

Øreringe Jane Kønig // Skjorte Topshop // Bukser Boozt // Taske Zadig et voltaire // Sko Bianco

I disse dage viser sommeren sig fra sin gode side, og derfor har jeg her sammensat et sommerligt outfit, som kan bruges til forskellige anledninger. Jeg ville elske at bære dette outfit, da jeg er vild med den fine røde skjorte, som giver outfittet lidt ekstra liv, sammen med de hvide trousers og de super søde sko med pels fra Bianco. Derudover er det et outfit som samtidig med at være pænt, er komfortabelt og det er jeg helt vild med.

Mange sommer knus herfra

Likes

Comments