Header

Här trivs han som fisken i vattnet, leka pyssla och framför allt köra runt med olika fordon. Han har ett stort intresse för alla fordon och det ska bli kul och se hur länge det håller i sig. Just nu är det räddningstjänsten och tåg som är mest intressanta. Att åka bort en helg med tåg skulle nog uppskattas, har ni några tips på platser man kan besöka ?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I högtalaren spelas senaste avsnitt av Hugo och Paulas podcast, på bordet står en varm kaffekopp och på datorn scrollar jag mellan inrednings sidor och vinterkläder.

Behöver testa en ny möblering i vardagsrummet, sätta på en tvätt, bädda rent Ludwigs rum och sedan ska jag ta med mig Evert och hämta hem min älskade ungen, en sväng till skogen hinner vi nog med också!

/kramis

Likes

Comments

Godmorgon, eller kanske goddag! Jag är på jobbet och det är så fruktansvärt kallt här, fötterna är isbitar och tänderna skakar. Lust att sätta mig i vinterjackan en stund.

Livet är full av glädje och jag är mer än nöjd med tillvaron. Ibland kommer man över tankarna och inser hur bra man har det och vilka fantastiska människor man är omringad av. Jag ser ljust på framtiden och det nya som komma skall. Jag är spänd och nyfiken på det nya huslivet, inredningen och den nya staden.
Men känner även viss oro, kommer saknaden av vänner och storstaden bli jobbig eller kommer man finna mer tid att träffas och umgås. Det är frågan och svaret får framtiden ge.
Nä nu blir det en kopp kaffe och rulla in sig i en filt /kram

Likes

Comments

Hur varmt blir inte hjärtat när man hittar gamla bilder, här badar Ludwig för första gången med skum. Det värkande läskigt, intressant och spännande.
Tänk så mycket dom utvecklas på bara några månader, en månad för ett barns tidsperspektiv måste motsvara typ 1 år som vuxen. Så fascinerade att så mycket kan hända i dom små kropparna.

Likes

Comments

Godmorgon, vilken kyla denna måndag bjuder på, inte alls vad jag är sugen på!
Det börjar närma sig Ludwigs andra födelsedag, han är född 15 mars 2015. Vi kommer att fira honom på söndag med både släkt och vänner, så denna vecka måste jag beställa hem lite kalas piff och även ta en sväng på stan för att hitta lite presenter. Tänkte köpa saker han behöver, lite saker till hans nya rum och kanske någon leksak.

Tänk att jag varit mamma i snart 2 år, dom två mest slitsamma, fantastiska och kärleksfullaste åren. Jag ångrar inte en sekund valet att bli mamma vid ungålder, livet börjar på något sätt när man får barn. Men min familj vill jag upptäcka världen, spendera tid med och det bästa är att jag har lång tid kvar med mitt barn!

Sitter just nu på jobbet och ska snart ta lite rast, skriva på mitt personliga brev och längta hem till mina skatter! /kram

Likes

Comments

Inredning

Hej, Helgen är över och imorgon väntas en ny arbeta vecka. Jag är som varje söndag så otaggad på jobb, jag är trött och energilös. Kan det kanske bero på dålig kost och extrem D-vitamin brist. Jag är väldigt trött på snuva, hosta, huvudvärk och känner är våren är mer än välkommen.

Vi har spenderat helgen uppe i Dalarna, vi har landställe där som inom snart ska läggas ut för försäljning och det är mycket som ska göras inför försäljning. I Lördags hade vi en mäklare över som vi tillsammans med gick igenom alla papper med. Vi hann städa ut en heldel också men lär bli några mer vänder upp. Helgen har utöver det varit lugn och bra, Ludwig trivdes som fisken i vattnet, hittade massor av gamla leksaker som min lillebror lekt med.

Just. I detta nu sitter jag och letar lite jobb, jag kommer att behöva byta arbete nu när vi flyttar till annan ort. Jag har väl länge känt att jag är färdig med yrket jag har idag och jag är redo att prova på något nytt och även börja studera till något jag vill bli. Jag har enorma krav och mål, jag vill göra så mycket och jag vill komma långt karriär mässigt. Det svåra är att veta vad man Ska göra, Jag älskar inredning, jag drivs av mycket ansvar och jag älskar att leda. Min uppväxt gör att jag ger mig själv sådan prestations ångest, jag vill och ska inte låta mina barn växa upp som jag, dom ska ha allt dom behöver och få göra de aktiviter dom vill. Familjens ekonomi ska inte hindra dom.
Har ni några tips på yrken man kan söka eller roliga och givande utbildningar? vad är eran sysselsättning?

Det blev ett rörigt inlägg där den rödatråden gick av, men jag var tvungen att få ur mig det. Hur har eran helg varit? /kram

Likes

Comments

Hej babes, hur mår ni? Vi går i snuva och trötthet, låt våren komma nu och låt solen sprida lite energi.
Det var ett tag sen nu så tänkte att det var dags att komma tillbaka. Men fick bli en liten paus.

Igår åt vi dom godaste semlorna för året! Vi åt med vanilj i och mmh så gott det var, åt ni några semlor?

/kram

Likes

Comments

När jag letar inspiration till huset kollar jag direkt på pinterest, ( bilder tagna där ifrån) kan fastna i timmar för att det finns så sjukt mycket fint och inspirerande!
Jag vill ha en ledtråd genom hela huset, ungefär samma färgskala, möbel val och med hjälp av detaljer göra alla rum unika.

Jag längtar ihjäl mig, samtidigt som vissa saker skrämmer mig! En sån härlig känsla / kram

Likes

Comments