my christmas wishlist

Skipperlue fra WOS i kordfløyel HER.

Støvlett i semsket skinn fra NLY Shoes HER.

Collegegenser i trkot fra NLY Trend HER.

Strikket genser fra NLY Trend HER.

Same in black

Strikket genser fra NLY Trend HER.

Bukse fra Vero Moda HER.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei fininger! Den siste uken som har vært, har jeg ligget syk med Influensa og feber. Skulle ut å knipse noen oufit bilder til dere på lørdag, men da jeg våknet var formen elendig. Har vært små kuret og hatt sår hals i slutten av forrige uke, men først nå i helgen brøt det ordentlig ut. Har enda sår hals og hoste, men formen er mye bedre! Så derfor ble det stille på denne fronten.

Ellers så er det snart jul! Så nå er det siste innspurt på jobb og julegave handlig. Bare jeg som ikke har begynt enda? Haha, samme hvert år, alltid ute i siste liten.

Likes

Comments

Linderie is the maximum expression of a women's femininity

. . . .

Cloud Dancer, Rose Smoke, Black

Tre nye favoritter i klesskapet! Hvor fine var ikke disse? Jeg er den personen som kaster av meg bh'en så snart jeg kommer hjem. Jeg hater bh, synes de er både vond og ubehagelig å ha på seg. Mens disse kjenner jeg ikke at den er på engang, men allikevel holder puppene på plass, haha!

Slike Braletter har blitt veldig populære nå den siste tiden, å det skjønner jeg godt! Så myke og behagelig på, samtidig som de er kjempe fine å se på. Kjøpte en i hver farge da de var så gode, å så fine!

Disse fåes kjøpt hos Only og Vero Moda butikker!

Likes

Comments

Port Laurent Marble

. . . . 

Denne pakken har jeg ventet på i over en uke nå, å i går kveld fikk jeg endelig hente melding fra posten. Da jeg åpnet pakken ble jeg faktisk litt skuffet, eller jeg var ikke helt fornøyd med dekslet. For på bildene på siden så er dekslet svart/blått med gull. Mens i virkeligheten så er det svart/blått med hvit, å nesten ikke noe gull, men mer gul og oransje noen steder.

Men jeg betalte bare 149kr, så jeg orker ikke å sende det tilbake. Begynner også å bli mer vant med mønstret nå idag. Liker det vel bedre med tiden!

Hva synes du om dekslet? Har du deksel fra iDeal of Sweden?

Likes

Comments

This Black Friday

På årets black friday ble det ikke så mye shopping på meg. Bestilte meg 2 produkter på Coverbrands og ett mobil deksel fra Ideal of Sweden . Dekslet har jeg ikke mottatt enda, så eget innlegg kommer når jeg har mottatt varen!

. . . . 

Glo Minerals Luxe Liquid foundation - Denne foundation er den eneste som fungerer på min hud. Jeg sliter veldig med eksem og tørr hud, men denne reagerer jeg ikke på! Jeg har lett veldig lenge etter en liquid foundation som ikke tørker ut å irriterer huden min, å nå har jeg endelig funnet en! Jeg har i fargen Porcelain. Du finner den HER . 20% rabatt på den nå!

Etter foundation så bruker jeg dette pudret til å sette det med. Elsker dette pudderet! Sminken holder seg fin hele dagen, uten å måtte "touche" opp sminken! Denne finner du HER . Denne har jeg i fargen Light/medium, å den er 40% rabatt på nå!

Hva handlet du på Black Friday?

Xx Sandra

Likes

Comments

Hei dere! Denne uken har virkelig flydd forbi. Begynte i ny vikarjobb på mandag, så denne uken har jeg vært oppe halv 7 hverdag. Noe tungt å stå opp så tidlig, nå som jeg er vant til å stå opp 11, haha. Mandag var jeg også flink å dro på trening. Så ble tidlig kveld for å si det sånn. Onsdag dro jeg til Karin etter jobb, Torsdag lagde jeg brune pinner sammen med svigermor, fredag tok jeg julevasken her i huset. Er så utrolig godt etter, når alt er rent og fint! Da kan man legge seg med god samvittighet! Og Lørdag var jeg på jobb.

Noen selfies fra i går✌ Ellers så ble det en rolig kveld på sofaen sammen med kjæresten framfor Tven, å det var virkelig godt å få slappet ordentlig av etter en slik uke. Idag har jeg vært i barnedåp for vakreste Emil! Er så å si nettopp kommet inn døra og ut av bunaden. Nå skal jeg overføre over 200 bilder av dagen til Macen, for så å sende dem videre til foreldrene. 

Snakkes senere, Xx Sandra

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Beautiful things don't ask for attention

Kjole fra Nelly HER

This dress tho! Bestilte denne for litt siden, å det var så fin og behagelig på. Men samtidig ikke helt meg, siden det er så pass høy splitt på begge sidene, og jeg pleier aldri å bruke singleter eller topper som har utringning. Føler meg veldig naken i den, men man er jo ikke det, haha. Viser bare litt mer hud når man går i den, da splittene kommer litt bedre frem. Men denne var bare så utrolig fin, så jeg måtte bare beholde den! Så blir spennende å se om den blir brukt eller ikke. Er forresten body under kjolen, så man kommer ikke til å vise trusa!

Xx - Sandra

Likes

Comments

Ny uke, nye muligheter

Akkurat nå:

Sitter jeg å hører på musikk, blar igjennom blogger, youtube kanaler og we heart it for å få litt blogg inspirasjon. Kjenner jeg savner å blogge! Vurdere også å lage meg en egen youtube kanal. Ikke for å legge ut videoer selv, med det første iallfall, men mest for å følge de jeg pleier å følge med på.

Ukens opptur:

Kjæresten min flyttet hjem igjen! Verdens beste følelse

Ukens happening:

Hadde julebord sammens med jobben på Lørdag, Veldig artig kveld med en utrolig koselig gjeng!

Ukens nedtur:

Denne månedens strømregning. Og vi er bare i November.

Ukens matopplevelse:

Meksikansk gryterett, med nachos chips og creme fraiche ved siden av, naam! Takk Karoline for middags tipset!

Ukens selvpleie:

Det nærmeste selvpleie jeg har kommet denne uken er litt shopping, haha! Har lenge vurder om jeg skal bestille meg frisør time eller ikke. Håret mitt er noe slitt og trist, så skulle ha stusset det for lengst.

. . . . 

Har fått en del spørsmål ang. Snapchat. Jeg pleide å snappe fast hver lørdag på Nouwbloggerne, men det gjør jeg altså ikke lengre akkurat nå. Siden jeg ikke var aktiv her på bloggen, så følte jeg det ble feil å være aktiv der. Så jeg har tatt en "pause" der i fra, til denne bloggen "kommer litt mer på plass".

Ellers så må jeg bare si at det er super hyggelig av dere å faktisk komme opp til meg å si at dere leser bloggen min. Selv om jeg synes det er litt små flaut av en eller annen rar grunn. Setter stor pris på det, å det er jo alltids artig å få kompliment!

Likes

Comments

is to die for

// Black HER , Camo HER //

Altså, hvor fin er ikke denne jakken? Ribecka mottok denne fra JFR, samt masse annet fint, og filmet en haul på sin youtube kanal. Jeg ble ordentlig forelsket i jakken, å den var så utrolig fin på henne. Det er pels i hele jakken, også den deilige hetten? Denne jakken er virkelig to die for! Pelsen er falsk, for dere som lurer på om det! Jeg er i mot ekte pels. Jeg har ikke kjøpt meg en ordentlig fin vinter jakke enda, og snøen er vel like rundt hjørnet nå. Tenk at vi allerede er i November, og snart er det jul! Tiden går så altfor fort.

Noen som vet om det blir toll eller slik når det står i kassen total inkl. tax & free shipping?

Likes

Comments

@Sandra_huske

Jeg vil følge flere instagrammere, trenger litt ekstra inspirasjon i hverdagen. Kommenter dine favoritt bruker og gjerne din egen!

Likes

Comments

New me, who dis?

Jeg har et elsk/hat forhold til håret mitt akkurat nå. På Onsdagen, tok jeg og søsteren min ut alt av extensions. Så jeg går rundt å føler meg ganske naken, om dere skjønner? Det å gå i fra 50 cm langt hår, til bare 10-15 cm, og ikke minst tykkelsen som ble halvert. Tar nok litt tid før jeg vener meg på den nye frisyren. Men guud så godt det er å føle hodebunnen min igjen. Bare det å kan dra hår børsten gjennom håret, uten at den setter seg fast, er helt fantastisk. Jeg mistet så utrolig mye hår når vi tok det ut, så blir nok en god stund til neste gang det skal i igjen! Tror hår og hodebunn har godt av en pause.

Likes

Comments

Mosjøen's søte lille flyplass, med palme og greier haha!

I går ble en lang dag. Sto opp klokken halv åtte, måtte pakke siste rest å stelle meg litt, for så å bli kjørt til flyplassen klokken kvart på ni.

Flyet mitt skulle dra klokken 09.20, men pga. alt for tykk tåke, så kunne ikke flyet lande. Så de som jobbet der, jobbet på spreng for å finne ny reise til oss. Vi ble sittende å vente på flyplassen i 2 timer før de fikset en løsning. Så heldig som vi var, så fikk vi servert pizza og brus fra pizzabakeren. Passet perfekt for meg som ikke rakk frokost!

Etter en liten stund fikk vi beskjed om at en buss var på vei for å hente oss, for å kjøre oss til Stokka, flyplassen i Sandnessjøen. Å reise planen ble ny. Skulle egentlig lande i Kirkenes klokken 17.15 i går, men ble heller klokken 20.00. Reisen ble noe lengre enn planlagt, men jeg er bare glad for at jeg kom meg oppover samme dag som planlagt!

Så i stedet for å sitte å vente i Tromsø, så ble det Oslo. Passet meg helt perfekt at de hadde Fridays, synes de har så utrolig godt mat! Bestilte meg Chicken Sandwich og sjokolade milkshake. Milkshake er noe av det beste jeg vet! Men noe kleint var det å sitte på restaurant alene, men jeg var heldigvis ikke den eneste haha.

Etter litt mat, så gikk turen videre. Og neste stopp var Kirkenes! Har ventet på denne dagen så lenge at det var nesten uvirkelig. Når jeg landet i Kirkenes var planen å ta taxi til leiligheten, siden kjæresten var på jobb, men heldige meg ble overrasket på flyplassen av han! Gjett om det var ei som kom til tårene da haha! Hardt å ikke ha sett kjæresten sin på 1 mnd. Etter nesten 12 timer på reise fort, så var det godt å endelig komme frem. Ble Taco fredag og bare kjæreste kos resten av kvelden!

Ellers så snapper jeg på _Nouwbloggerne_ I dag og hver Lørdag. Har snappet masse idag, så legg oss til å gå inn å se!

Likes

Comments

Vero Moda 30 år!
Dagens antrekk - kjole og er en av Tone's favoritter

Så utrolig mye fint!

Hei dere! Og for en dag dette har vært, den har gått i ett kjør! Begynte på jobb klokken 10, men kom litt tidligere for å knipse litt bilder. Var fult kjør i fra vi åpnet til jeg var ferdig. Var mange gode tilbud, å det trekker til seg folk. Var ferdig på jobb klokken 15, Så var det bare å finne bursdags gave til min bror som fylt år her om dagen. Dro så videre til Anette, hvor jeg fikk servert (å dette mener jeg) VERDENS beste biff med bearnaise saus, NAM! Etter det igjen var det rett oppover til mamma hvor vi feiret dagen til Kim. Er ikke lenge siden jeg kom inn døren her hjemme, kjenner det var godt å komme hjem å få slengt seg litt på sofaen.

Likes

Comments

For en mandag dette har vært. Våknet opp før alarmen idag, var helt uthvilt, lå en times tid i sengen å bare koste meg under teppet før jeg sto opp, hadde veldig god tid både på badet å det jeg ellers gjør før jobb, så når jeg var ferdig med alt, var det enda en halv time til jeg begynte på jobb. Så fant likså godt ut at jeg gikk til jobb, å innom butikken først for å kjøpe meg frokost. Var kjempe fint vær ute, litt kaldt men, fint! Alltid godt å gå en liten tur i fint vær før jobb.

Men såå, når jeg hadde vært på jobb en times tid eller to, og jeg sto å pakket opp varer så kjentes det ut som om at jeg traff en vegg. Jeg ble akutt dårlig og kvalm, så jeg satte meg på bak rommet for å slappe av i håp om at det skulle gi seg. Etter en liten stund så roet det seg å jeg begynte å jobbe igjen. Men neida, da skulle jeg jo også bli ekstremt spyklein. Jeg fikk gjort meg ferdig med det jeg holdte på med før jeg tuslet hjem en time før jeg egentlig var ferdig.

Dro innom butikken på vei hjem for å kjøpe noe mat, men var ingen ting som fristet. Pleier ikke å ha mat lyst når jeg er dårlig, å iallfall ikke når jeg er kvalm. Så det ble nudler, det var det eneste som fristet på butikken, å jeg liker ikke nudler en gang. Men mat må man ha, å iallfall når man er dårlig.

Men jeg fikk spist det opp, å det var faktisk veldig godt i dag. Sovet av rett etter jeg hadde spist, å ble vekt av broren min som ringte litt over seks. Alle på jobb skulle møtes på Milano for å spise sammen, og det var veldig koselig selv om jeg ikke var helt i form å ikke klarte å spise så mye. Så slik har min Mandag vært, jeg som startet dagen så fint, også bare snudde det ordentlig brått. Har fritt i morgen, så håper at formen blir bedre i løpet av dagen. Videre i kveld så blir det nok bare sofa sliting.

Håper dere har hatt en fin Mandag♥

Likes

Comments

God morgen dere! Jeg startet dagen idag på Headline, hadde time halv elleve hos Trine for litt bryn fix.

Nå har jeg ikke noe sminke på, fikk både nappet og farget brynene. Noe mørkere i starten da de er ny farget, men jeg liker å ha de så pass mørke siden jeg er så mørk i håret, så pleier å ha en liten "dert" svart i brun fargen. Blir alltid like fornøyd når jeg går ut dørene der!

Likes

Comments