Det är så jobbigt att komma in i vardagen igen speciellt att få läxor. Väntar på bussen nu för att åka till skolan. Har haft en skön sovmorgon vilket alltid uppskattas.

-SandraBilden är från Göteborg. Haha väldigt oseriös bild. Men jag längtar tills man bara får komma iväg från skolan. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. Min favorit youtuber är Zoe även kallad Zoella. Jag tycker hennes videos är så bra och älskar att titta på hennes vlogs. Hon är så öppen med hela livet. Hon visar verkligen sig själv vilket jag gillar. Hennes main channel hittar ni HÄR! och hennes vlog channel hittar ni HÄR!

2. Min andra favorit youtuber är Thatcherjoe som är Zoellas bror. Han gör roliga pranks och jätte roliga vlogs. Så kolla in hans kanal HÄR! och hans vlog kanal finns HÄR!

3. Casper Lee även rumskompis med Joe (Thatcherjoe). Hans videos är så roliga! Han bjuder verkligen på sig själv. Kolla in hans videos HÄR!

4. Alfie även kallad Pointlessblog. Han är tillsammans och bor med Zoella.

Hans kanal hittar ni HÄR! och hans vlog kanal hittar ni HÄR!

5. Therese Lindgren. Hon gör mest smink videos men jag kollar alltid in hennes youtube kanal när jag har tråkigt och blir alltid på bättre humör direkt. Så klicka in på hennes kanal HÄR!

6. Tanya Burr och hon är verkligen världens gulligaste tjej. Älskar att kolla på hennes videos. Hon har även ett eget sminkmärke så kolla in hennes kanal HÄR!

Likes

Comments

Sen jag var cirka 5år har jag tjatat på mina föräldrar att vi borde skaffa hund och nu 13 år senare har dem äntligen sagt JA. Vi håller på och letar för fullt men har inte hittat någon som passar oss. Vi skulle gärna vilja ha en liten hund som är runt 6månader eller 1 år. Jag hoppas verkligen att vi hittar en bra hund snart 😍

-Sandra

Likes

Comments

Älskar verkligen vintern och all snö.😍 Nu ska vi handla och när vi kommer hem ska vi nog ut på en promenad. Vi har även bestämt oss för att skaffa hund så vi kanske ska åka och kolla på några idag. Vi får se vad som händer.

-Sandra


Likes

Comments

Vill verkligen gå och se Fifty Shades of grey när den kommer ut. Jag har börjat att läsa boken men tror inte jag kommer hinna läsa klart den innan filmen kommer. Är så seg på att läsa och prioriterar alltid fel saker haha.

-Sandra

Likes

Comments

Går kvällens utgång var jätte rolig. Vi började dricka hemma hos Elin och sen gick vi vidare till woken. Hamnade på någon bar men det var helt dött så vi gick vidare till Marquise. Men som sagt var det rätt så dött på alla ställen vilket var lite tråkigt. Jag kom precis hem från jobbet. Har bara sovit 4timmar så ska bara ta det lugnt och mysa idag.

-Sandra

Likes

Comments

Idag blir Elin 19år och då ska vi självklart fira henne. Först ska vi hem till henne och sen ska vi gå ut och festa. Ska bli såå roligt och jag ska försöka ta mycket bilder på kvällen. 🎉​

Likes

Comments

Vill jätte gärna åka till Frankrike. ✈

Italien 😍

Amsterdam

Tyskland, Berlin.

Grekland🐬

Dubai😍

Vi får se hur många resor som blir av nu 2015. Hoppas jag hinner med alla mina "mål". Självklart ska ni få följa med under resorna.

Likes

Comments

Jag åkte till London 2gånger. Första gången åkte hela familjen för att besöka min syster och andra gången åkte jag själv. Jag gillar verkligen London och hoppas på fler resor dit under 2015.

Jag, Celina, Julia och Elin åkte till Turkiet i en vecka. Det är nog en av de bästa resorna jag har gjort. 

Jag har lärt mig så oerhört mycket.

Jag och Jassi åkte till Göteborg. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men är jätte glad att vi åkte ändå.​

Mitt 2014 har varit bra men hoppas att 2015 blir mycket bättre. Fler resor och fler roliga händelser. Tar även studenten om 6månader såå jag har höga förväntningar på det här året.​

Likes

Comments

Jag, Elin, Julia och Celina åkte till Turkiet i somras och var där i en vecka. Celinas familj äger en lägenhet där som vi bodde i. Den låg precis vid stranden. Här kommer lite bilder från resan.Likes

Comments