Header

Har bestämt mig nu för att blogga om på nytt så kolla gärna in min nya blogg HÄR.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känner att jag tar en bloggpaus nu. Jag har ingen större inspiration och jag tycker inte att mina inlägg är som de borde. Funderar på att kanske starta en helt ny och börja om, men vi får se hur det blir.

Kram Sandra

Likes

Comments

Idag har jag haft en såndär dag då man inte gjort någonting förutom legat på sängen och kollat på tv. Äntligen så har säsong 3 av Skam kommit ut så har kört en del avsnitt av det idag. Ikväll blir det bara familjemys👌

Kram Sandra

Likes

Comments

Nu så är jag hemma igen efter bra dagar i Stockholm med bästa vännerna. Jag bloggade aldrig något för hade inte med datorn och hade aldrig riktigt tiden för det. Men jag hade det väldigt bra, på måndagen shoppade vi stan och på tisdagen åkte vi till Täby centrum. På tisdag kväll så hyrde vi även skridskor och åkte det i kungsträdgården, det var super mysigt!

Kram Sandra

Likes

Comments

Vad hände med den här dagen egentligen? Jag åkte hem från Ellen hyfsat i tid så var hemma vid 12:30 ungefär. Sen efter att jag kommit hem så har jag mest legat i sängen och haft how i met your mother marathon. Rätt så skön början på året enligt mig. Sedan så har jag även börjat packa för att imorgon åker jag, Frida och Ylva till Stockholm i några dagar. Det kommer att bli sååå kul!

Kram Sandra

Likes

Comments

Sista dagen på 2016 började med en lång sovmorgon och sedan en liten tur till skogen. Inte mitt favorit ställe direkt men det var väl ändå härligt att få komma ut och gå lite en stund, röra på sig lite.

Efter skogen så hoppade jag in i duschen direkt och sedan började jag att göra mig iordning inför nyårsfirandet ikväll. Jag och några fler ska till Ellen ikväll och fira in det nya året, Tror på en riktigt bra kväll.

Kram Sandra

Likes

Comments