Header

Hälsopromotion

Lyssna lite här nu va folket. Det här med celluliter. Celluliter är inte ett "problem". Det är inte ett fel. Celluliter är en normal funktion av hur kvinnors kroppar lagra fett. 80-90% av alla kvinnor har celluliter i någon grad. "Lean" kvinnor har celluliter, friska kvinnor har celluliter, kvinnor som äter beganskt har celluliter, Paleo kvinnor har celluliter, kändisar har celluliter, body builders har celluliter, bikini-fitness modeller har celluliter, kvinnor med tillgång till obegränsade mängder av plastikkirurgi har celluliter. De flesta av de kvinnorna som läser det här har med största säkerhet celluliter. Du är inte bristfällig. Du är normal. Deal?


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagligheter

Jag gillar tatueringar. Tatueringar är fint. Jag vill ha fler tatueringar. Dessa gillar jag skarpt och så fort jag inte är pank mer så blir det fler!

Likes

Comments

Vardagligheter

HEJ KOMPISAR!

Ska jag berätta vad jag ägnat mig åt de senaste 8 dagarna? Well era åsikter är egentligen irrelevanta i den här frågan för jag kommer berätta ändå. Hehe. Jag har varit sjuk. Förbannat sjuk till och med, pardon my french. Fick sjukt obehaglig feber som inte försvann. Hade strax under 40 grader från lördag till fredag vilket var mindre kul som ni kanske förstår. Febern har gått ner en del nu och jag mår betydligt bättre än innan. Jag hanterar uppenbarligen inte att vara sjuk så bra som ni förstår.

Well, måndag imorgon och jag ska försöka träna så lätt och även plugga, så att den här kursen kan ta slut någon gång och jag kan få sommarlov (i mitt fall alltså jobbarlov).


Likes

Comments

Mat. Och eventuellt hur man lagar den.

Alltså gaaahahahdhshb jag dör! Den här mugcaken (everything is soo much cooler in english duh?) vad fan det godaste jag nånsin ätit utan att överdriva (slår nästan Ben and Jerrys, nooot) Nej men på allvar, så stört kungligt mellanmål säger jag bara!

Mosa en banan med saften från 2/3 lime, 4 msk kokos och 1 ägg. Blanda ihop allt till en sjukt gegig smet och kör in i mikron i typ 4 minuter? Frågor på det?

Likes

Comments

Hälsopromotion

Det finns nog ingen som inte håller med om att det är najs att sova. Kom igen, känslan av att vakna helt utvilad och redo för dagen (ja, jag är medveten om att det händer ca 2 gånger om året, speciellt som student). Men det finns även en hel rad viktiga(!) hälsofördelar med att sova. Håll i er för här kommer ett par!

  • för att kroppen ska kunna återhämta sig normalt. Extra extra viktigt för er som tränar.
  • det hjälper hjärnan att bearbeta dagens intryck och gör att vi kan minnas dem bättre.
  • det är bra för immunförsvaret.


Likes

Comments

Mat. Och eventuellt hur man lagar den.

Ni vet vad man säger, "en smoothie om dagen är bra för magen". Well ish. Gott är det iallafall. Och tänker man till lite blir det både sjukt näringsrikt och gott! Okej, håll i er, nu kör vi!

  • Du behöver en bas. Förslagsvis en som gör din smoothie krämig pga mycket gott. Jag gillar mjölk eller naturell yoghurtkvarg men även genomskinliga varianter eller växtbaserade fungerar.
  • Något som ger smak. Frukt och bär är la givna favoriter va? Antingen standardvarianterna hallon, blåbär och banan eller så spexar man till det med mer exotiska grejer som typ mango, papaya, ananas? Eller kanske en avokado för extra krämighet och fina fettsyror?
  • Pimpa den! Proteinpulver? Bipollen? Kokos? Nötter? Frön? Jordnötssmör?

Genom att använda frysta bär och frukter så kommer smoothien bli tjockare och krämigare. Blir den för tjock så är det bara att späda med valfri vätska.

Likes

Comments

Träna med Sandra (jag alltså), Vardagligheter

1. Better bodies, skönaste jag testat och formar sig efter baken perfekt!

2. Gymshark flex leggings. Jättesköna och formar sig efter benen. Plus i kanten för lite tjockare material och hög midja.

3. Star nutrition. Jätteskönt material, formar sig snyggt och blir inte genomskinliga. Minus för att sömmen som "delar" leggingsen ofta glider åt sidan.

Likes

Comments

Vardagligheter

Ovan ser ni vad jag ska leva på i sommar. For real, typ. Jordgubbar är SÅ GOTT ATT JAG MÅSTE SKRIVA MED CAPS FÖR ATT NI SKA FÖRSTÅ. Extra goda blir dom om man mixar dem i en smoothie eller doppar dem i choklad. Bäst.

Likes

Comments