Nu kör vi

Hejsan på alla underbara själar !
En tid har gått sen jag va här egentligen av många olika anledningar, inte mått jätte bra utredningen ja allt sånt som tagit väldigt mycket energi i från mej.
Men jag bloggar ju för en anledning och det är att få skriva av mej mycket och dela med mej av mej mitt liv som inte alla gånger är lätt.
Min utredning är ju nu äntligen klar och den tog väldigt lång tid vilket i sej gjorde att jag inte kunde gå vidare med nåt. Kom in på mötet och blev diagnoserad ADHD huvudsakligen ouppmärksam form
SVÅRIGHETER SOM FRAMKOM UNDER UTREDNINGEN! impulsiv,ojämn energinivå,rutiner och struktur i vardagen över tid,ojämn förmåga till koncentration,Ojämn allmänintellektuell förmåga, sammantaget under genomsnitt,osäker litar inte på sina förmågor
Jaha okej tänkte jag länge så hur kommer det bli nu ?🤔 måste säga att jag kände mej väldigt TOMT I HELA SJÄLEN. typ så här vem är jag egentligen hur kommer det sej att det blev så här  ....... Ja vet ju hur jobbigt och svårt jag hade det när jag va liten och skolåren men nu när jag är vuxen känns det på ett helt annat sätt. Med handen på 💗 så ville jag inte att det skulle va så här och helt ärligt TRODDE jag ej att jag skulle ha nån diagnos ADHD utan mer att jag är så osäker på mej själv eller att ingen riktigt trott på mej nån gång just för det alltid har gått åt helvete med allt jag försöker ge mej in på. Men på det här pappret står det många bra styrkor som faktiskt finns i mej som jag inte trodde fanns.
Så nu kommer jag först och främst lära mej om detta eller läsa och försöka förstå allt fick en inbjudan till nåt som heter ADHD-CIRKELN En informationsträff i grupp . Syftet med detta är då Med adhd cirkeln är att öka förståelsen och kunskap om ADHD diagnos och behandlingsmetoder. Det är ett bra tillfälle att träffa andra i liknande situationer. Och JA jag tänker ge det en chans . Sen har jag gjort en utprovning av Tyngdtäcke.  så jag fick beställa ett kjedjetäcke 12 kg
och ska hämta detta den 20 februari det ska bli riktigt intressant att se om jag kan sova och få lugn och ro.
Tyvärr vart nog detta väldigt rörigt men ville uppdatera och säga nu kör vi igen lite Sandra liv. Detta vet jag kommer bli bra och nu ska jag leva MITT LIV MITT ALLDELES EGNA .

💗💗💗💗 kom ihåg va alltid snälla emot varandra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kläder

Tjaaa.

Hur kan man inte älska att shoppa

jag älskar att köpa julklappar åt andra men kan knappt säga vad jag önskar mej själv när nån frågar .

Men nu har jag hittat en sån fin kristallkrona i en butik i Vadstena

vilka underbara butiken dom har där

dock lite saftiga priser men så fin.

Men jag har hittat en jätte fin kristallkrona en liten modell 600 kr nåt men skulle kunna tänka mej att ha den i min lilla hall. Aja önska sej kan man ju göta♡.

Jag är alltid ute i sista sekunden MEN titt på fasiken i år är jag alla fall en månad i tid,hehe 😉

Nåt jag märkt ju äldre min dotter blir ju dyrare saker ska hon ha men visst kan ju förstå det 🤔 även när jag frågade min syster vad hennes äldsta dotter önskade sej fick jag till svar 💸💸💸🙈 jaha tänkte jag pengar men åh nej dyra jäkla saker tydligen. hahaha dessa skit ungar.

Men jag ville också ha dyra saker

En del tycker även att man inte ska köpa julklappar man byter bara pengar. Men vi lottar alltid vi vuxna så tar vi en lott och den man får ska man köpa till barnen köper vi ju till.

Sen kan vi ibland köra julklapps spelet det är faktiskt jätte kul speciellt om alla vill ha en sak av alla paketen.

När brukar ni adventspynta jag har inte börjat ännu men vet att många tillå med tagit fram julgranen 😆

fast varför inte bara mysigt.

Black Fucking Friday då köpte ni nåt ? Jag köpte några saker alla fall. Fast det har tagit så lång tid innan skiten kommer . Men det vary billigare alla fall hörde att dom luras med blackfriday rean. fatta inte men nåt va det.  Vilket som helst köpte jag från @coccopanda @hm @Madlady @Missyä.  alla kanon butiker. Jag tänkte att jag bara skulle skriva av mej lite imorgon fortsätter min blogg uppdatering varit dålig med har nått dåligt har ju mina perioder med ångesten.

Ha nu en fantastisk eftermiddag/kväll. kramar alla fantastiska ❤

Likes

Comments

Beslutsångest

Hur har ni haft det?. Jag har som vanligt haft mina jobbiga veckor med mycket tankar och ångest,då orkar jag inte mycket allt har tillå med slarvat med att hålla ordning hemma och dom som känner mig vet hur mycket jag älskar inredning.

Men jag är helt förslappad.

vill helst sova hela dagarna och inget alls göra men det kan man ju inte göra. Det blir bättrefort allt kommit igång med jobb och sånt.

Min utredning är ju klar och nu väntar jag med eller mindre bara på att få komma och höra vad domen lyder. Vet ej vad jag tror själv vet bara hur jag känner mig och hur jag är som person👸. Men vad jag inte vet eller kan bestämma mej för är vilken vinterjacka jag ska välja jag har BESLUTSÅNGEST det kan jag lova och att det alltid ska vara så hmm alltid det slår aldrig fel vad det än är så kan jag inte bestämma mej helst skulle jag vilja ha båda 2 men det går inte.

Är dt nån mera än jag som har svårt att välja saker man vill ha eller som nu när jag ska rensa garderoben och förrådet med kläder... en del kastar jag men sen finns det ändå en del jag vill behålla fast jag slängt dom hahaha ångrar mig direkt ähh den här kanske jag behöver nån gång

såå jobbigt.

#beslutsångest 😁

Min helg har alla fall varit bra nåt som hände i söndags va lite jobbigt bara. Jag och min Pierre skulle åka till affären och vi satte oss i bilen ochkom en mycket speciell människa och gick och hon och jag har inte pratat med varandra sen vi hade vårat bråk 2017 07 månad. egentligen va det vara en så dum sak fast då va det jobbigt men har alltid trott att vi ska kunna lösa allt för det har vi gjort innan eller vi har aldrig varit osams innan på det sättet, hon va min absolut bästa vän och när jag såg henne i söndags och hon tar upp handen och hälsa när hon så oss högg det till i min mage så mycket och jag började stört gråta för jag saknar henne mycket att det gör ont i hela kroppen och hon såg så ledsen ut eller hon så ut att det va nåt😢. Men jag vet att hon inte mått så bra heller. inte på grund av mej då men saker har hänt.

Hon hade en rosa mössa på sig som hon fått utav mej hehe. så fin. vilket fall som helst gjorde det ont att se henne för jag saknar mycket.  ❤❤❤ jag älskar henne även fast jag vart arg den dagen.

Men trodde aldrig att det skulle bli så här illa. aja jag kan säga att har nog aldrig känt mej så ensam en någonsin utan vännerna jag trodde jag hade bara sluta vilja ha med mej att göra

Nu blir det lite matlagning,och jag ska absolut bättra mej med bloggandet för det är nåt jag behöver. Kom ihåg att alltid ta hand om varandra ❤❤❤

         😁VILKEN HADE NI VALT 😁

Likes

Comments

Halloj på er finisar 😍
Jag är så lat att jag inte ens orkat skriva eller göra nåt speciellt,men sen kolla jag lite på Internet och satt och fundera NU JÄVLAR , lägg ner och skärp till dej sluta tyck synd om dej själv för du håller på att hamna exakt där du inte vill hamna och det är min överviktJag har gått upp så mycket i vikt sen 2016 juli månad ätit Delicato bollar Mc Donald pizza med mängder och jag har knappt rört på mig så mycket eller jo jag försöker ta mig ut och röra på mej men det är i perioder,mera ibland.
Men i måndags kväll kände jag mig verkligen så konstig och kunde inte ens kolla mig i spegeln men detta gäller mig man får se ut som man vill men jag trivs inte med mej själv på detta sätt,jag får knappt på mej några kläder och oftast tänker jag varje söndag i morgon börjar mitt nya liv 🤣🤣 ägg huvud hur många gånger har du inte sagt det då? Faktiskt kan jag inte ens räkna på mina fingrar hur många gånger  ( PINSAMT).......
Sen vägde jag mej och det va då när jag vägde mej och så min naken i spegeln som jag verkligen började gråta 😢
Jag måste verkligen skärpa mej jag ligger långt över i vikt än vad jag ska ligga och jag märker att jag får knappt luft när jag går fort ute eller kan absolut inte göra 2 saker sammtidigt. Jag är ofta trött efter jag gjort nåt som är ansträngande och måste vila.
vilket fall som helst så måste jag göra detta rätt och på riktigt men är dock inte så insatt på vad som är bra och inte att äta. Många dricker ju mandel mjölk och sånt men det kan inte jag göra,nötter ser gott ut men är ju allergisk så vad kan man ta istället,? Vad ska man skippa och vad ska man äta,hur ska man träna hatar gymmet. eller blir uttråkad... 😤.
Jag kommer nog fram till nåt men nåt måste ske. Så på fredag ska jag väga mej på sjukhuset min är en skit våg.
Sen måste jag skaffa mej tålamod och ta me fan lite så.
Är ju som sagt väldigt uttråkad efter ett tag och jag ser aldrig resultat och då ger jag UPP.
Men inte den här gången jag älskar kläder skor och allt och då måste man ju va nöjd med sej själv för att tycka det sitter bra på en själv också. Alla andra ser asss snygga ut tycker jag men mej är det inte riktigt så med.skäms att gå ut när jag vet att folk pratar så mycket skit i den här staden Motala.
Va gud har du sett Sandra... Nej vad då ... shit va hon har gått upp hahaha jag bara hör varenda röst och faktiskt när nån kollar sönder än så mmm man fattar. Jag är den jag är bara att jag har gått upp 2 siffrigt och det ska ändras men annars då får man ta att jag är en klumpig pratglad flamsig tjej som är över allt. Jag är sån men också har jag tappat mej själv lite vem jag va förut.
jaha men det är bara att köra på och hoppas att det blir resultat så småningom jag är färdig med att sitta och tuvka synd om mej själv. vill jag att nån ska ske får jag se till att det sker ingen annan än jag själv kan det .
Man märker att det är höst det har blivit så mörkt ute,va på graven i söndags och tände lite ljus för Johan Nette och Fredde.  saknar så mycket. ❤
Nej nu ska jag rulla köttbullar. 
ha nu en riktigt fortsatt trevlig kväll. ps. kom nu ihåg det är inget fel i att vara den man vill vara eller att vara snäll tjock mullig allt. MEN JAG TRIVS INTE MED MEJ SJÄLV JAG MÅR DÅLIGT. 💗💗💗

  • 193 Readers

Likes

Comments

Kläder

Hej alla underbara ! 😗


Kläder är ju nåt jag verkligen älskar hur kan man ens leva utan att kunna få köpa nåt litet varje månad, jag tänker lite så här med jag är inte rik jag har begränsat med pengar men jag festar inte äter inte godis eller nåt annat speciellt

så varför inte få köpa det jag älskar kläder skor väskor och inredning det är det jag vill ha i mitt liv. sen har väl jag aldrig varit nån som kunnat köpa det jag många gånger velat ha för att det kostar lite mera än vad jag kan hosta upp.

Min dotter älskar ju med kläder men vi har absolut inte samma stil,så det jag oftast vill köpa egentligen åt henne vill hon ha nåt helt annat. Som sagt hon får handla precis vad hon vill för hon har bra smak men jag har lite bättre hehe.

eller?  Idag vart det alla fall 2 stycken tröjor en från #ginatricot och en från #hm och jag är så nöjd , bara älskar färger på tröjor speciellt hösten och höstens färger är ju gult rött orange grönt ,ja tycker jag alla fall. tänk ett par röda byxor från Madlady som jag vill ha med knappen på sidorna som man kan knäppa upp eller deras gula croptop eller vad det heter eller stavas. eller deras rosa kläder WOW WOW WOW säger jag bara vill ha massa

#madlady . Annars har mina dagar varit bra mycket med min utredning just nu om ADHD och ska vara klart du men ändå fick jag ett brev idag att jag ska ännu till ett möte den 3 Nov och det stod fortsättning av Utredningen. Så undrar vad är det nu då som sagt jag hade fått till mej att det va klart nu äntligen ,för shit vilken tid det har tagit med allt. jobbat med klossar svarat på matte tal svarat på frågor om samhället vad en del saker betyder. pratar om min barndom mitt vuxenliv. Haft ett band runt mitt huvud som tänka hur många gånger jag rörde med under en vis tid. OJ OJ det va en del men absolut inget jag på märke till jag tyckte jag satt stil. psykolog möten en hel del faktiskt fått baka muffins

Ja you name it.  Jag måste säga att det jobbigaste va min barndom och när dom intervjuade min mamma. eller med psykologen när jag skulle berätta om en del saker och jag kände mej helt plötsligt så otrygg nervös och allt bara spärrades inom mej och fick inte ut nåt. Huvudvärk trött och ville bara hem,och till slut gav han upp och jag kunde gå hem väl hemma fick jag en blackout börja gråta och oftast tänker vad är det för fel på mig?. Men så här jag känt i hela MITT liv ... eller vem är jag vad är jag bra på?.... Ärligt talat vet jag inte ens det.

Hade jag fått gå om gymnasiet hade jag gjort det för då hade jag valt nåt bättre för mej själv,bättre betyg och VÅGAT fråga om hjälp i skolan. Jag hade blivit inredare eller stylist då. Är så glad att min dotters

1 val är Stylist och hon har verkligen ändrat sej men nu verkar hon säker 🤣🤣 eller vem lurar jag hon får gärna hålla kvar i det 1 valet men om hon ändrar sej igen skulle det va okej för hon måste ju bli det hon själv vill bli.

Nu ni alla kära nu ska jag kolla på 2 avsnittet av Saknad med Helena Bergström kanon bra ja Gåsmamma är ju slut så har hittat en ny serie (Svenskt) som jag älskar.

sov så underbart och ha en fortsatt dag.

Glömde ju säga köpte en tröja från Wish med och den här kommit efter 2 månader.

Så God natt dröm sött 💗💗💗

Likes

Comments

Min födelsedag

Hej underbara människor ❤
Nu har jag inte skrivit på ett tag men som sagt har mina dagar då jag bara är.
Min födelsedag va i Lördags vakna upp till en jätte god kopp
☕ på sängen av min dotter helt underbart att få vakna med henne så nära mej med en köpp och en stor grattis kram och puss på kinden. Man bara kan inte förklara sin kärlek till sina barn utan henne vem hade jag vart.  Ja vart då 37 år den 14 okt och jag bara älskar hösten med tända ljus och så min dag. Idag tänker jag uppdatera 2 gånger då jag har varit borta några dagar och allt kommer inte med man vill säga.
Jag fick alla fall jätte fina paket och en del hade jag ju redan fått som jag hade önskat mej.  Fick även ett paket av min mamma och det trodde jag inte eftersom ja det är lite komplicerat. Men vart så glad att jag grät en skvätt.
Hoppas alla mår bra och ta hand om varandra och våga stå upp för andra. ... ❤❤❤❤

Likes

Comments

Fredagen den 13 och det har bara varit en mysig dag med min familj kan dock inte förstå den trötta människa jag är.😴
känns tillå med som jag vinglar så trött jag är. aja det måste va nåt virus på gång känner mej inte som mej själv helt enkelt. Annars har det varit en bra dag min älskling jobba ända till kl 02 i natt så han va hemma sent,och somna ganska snart efter han kom hem ...
Han börja jobba 06.00 morgonen och sluta 02 .00 shit rätt många timmar att bygga och va uppe på flera meter men tur är väl att dom använder sej av sele som dom ska sitta fast i.
otäckt många olyckor som hänt.
Men man är ju nojig för det mesta. Ikväll är det Idol men min dotter och man och jag vet helt ärligt inte vem jag tycker om eller jag har 2 favoriter
Chris och Joakim är ju kanon bra men man får se. Noah är helt okej med , men nån jag har svårt för i juryn är nikkie hon är så dryg och otrevlig på nåt sätt,som idag när Gina sa kritik så säger nikkie aja gina återgå till programmledarrollen istället. Herre......Gud. 🙈🙈
Imorgon kommer det bli bak på schemat Hallonpaj och hoppas det blir gott. kanelbullar och bullar med blåbär i. Så gott gott.
Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll    ⛤⛤⛤

Likes

Comments

Vad gör ni en regnig dag

HALLO 💗


Som jag längtat efter denna bok Joakim Lundell Monster.

Fick boken igår och började läsa sen vart det sent. Jag har egentligen aldrig kunnat läsa en bok i hela MITT liv men jag vill kunna för tycker det är mysigt och ro givande på nåt sätt,men har så svårt att koncentrera mej och måste oftast läsa om en rad flera gånger då det känns som jag tappat bort mej eller att jag inte förstod raden. Aja så här det varit alltid en ändå bok har jag lyckats läsa en pocket bok

Varför gråter i Emma. Den handla om den tyska kvinnan som kom hem till Emma och slog ihjäl hennes 2 små söta fina barn 1-3 år gamla så hemskt även Emma vart attackerad med 15 hugg mot huvudet med en yxa. Hon överlevde men inte hennes barn. Det va så spännande otäckt och jag kunde inte sluta läsa då. Och nu Joakims bok den verkar så spännande om hur allt började för honom. Sen är han uppvuxen där jag kommer ifrån eller jag är uppvuxen i Motala och det är 20 min bilfärd där han växte upp. Dock så jag att han nämde Motala i Boken så det ska bli intressant och idag är bästa dagen att kurra ner sej i soffan med täcke en kopp kaffe och bara läsa så mycket jag vill 📚. Sånt skitväder ändå bara regnar och regnar. Så jag ser fram emot boken väldigt mucket. Någon som läst den?

@JoakimLundell måste säga stackars lilla pojke som fått uppleva detta elände det gör ont i mej att man ska behöva ha det så som barn. Men du har lyckats väldigt bra och motbevisat många att du inte är sen personen du va innan ,men kanske inte är så lustigt att du haft det illa i ditt liv. Det är så sorligt att j&j fått sluta med sin youtube kanal också det är väldigt tomt nu jag älskar att kolla på Youtube kollar nog mera på YT än TV. finns så mycket att kolla på allt möjligt. Men så här kommer min dag att se ut och självklart Gåsmamman får vi inte glömma.  En fråga vad gillar ni att göra en regnig dag?

Ha en underbar Torsdag på er.

💗💗💗

Likes

Comments

Mår inte så bra just nu

Hej alla !
Jag mår inte bra just nu så jag är inte så aktiv,saknar en del i mitt liv tänker och grubblar. Och det är okej att inte alltid må bra.
Det är så mycket jag vill kunna göra men kan inte och det är så mycket jag velat göra men inte kunnat göra,så ibland tänker jag bara FAN FAN. ..... Men jag vet att bara jag kan vända allt tänkande till positivitet men när ångesten sätter sej så hårt så går det väldigt segt. Min utredning om adhd eller Add är klar nu och nu ska dom sätta sej ner och reda ut allt. Det som varit jobbigt är allt prat om min barndom skola och allt.
Bara vill lyckas med nåt nån gång... ❤ all kärlek till er

Likes

Comments

Välja gymnasium

Hej alla fina människor!

Min dotter går i nionde klass och redan nu har det börjat med gymnasiet. Vad ska hon välja ? Vad vill hon bli? Jag kan tycka att man inte riktigt helt vet allt det där när man går i nionde klass 15 år.?!🤔
Men det ska man veta redan första dagen fick dom papper som dom skulle säga vart dom vill gå,jag tycker att man inte som sagt vet det nu till 100 % en del vet säkert redan nu vad dom ska välja men många tror jag är helt ute och cyklar.
Många som är vuxna idag har sagt att dom hade velat välja helt annorlunda och även jag ångrar min skolgång idag.
Dels va jag över allt och ingenstans jag behövde extra hjälp kunde inte koncentrera mej lyssna ej ja med mera.
Så jag är väldigt noga med Mejas skolgång vill så gärna att hon ska lyckas och inte hamna i samma spår som jag hade.
Men hon är så duktig och jag är grymt stolt över henne,men hon verkar vilja att jag ska tagga ner och inte vara så på.
men det är så viktigt för mig så jag kan inte rå för att jag tjatar om läxor prover och allt annat. När hon gick i 5-6 an så visste hon helt klart vad hon ville bli men idag har hon ingen aning eller det verkar inte som det. Varje dag eller nästan varje dag kommer det hem broschyrer om olika gymnasium med olika inriktningar. Vi har på Fredag en obligatorisk grej angående gymnasiet en mässa här i Motala där det ska berättas eller pratas om gymnasiet. Blir lite mycket tycker jag. Igår va det föräldrar möte med en vägledare man kan prata med.
Ja jag blir snurrig.
Idag har det varit en solig dag med blåsigt, och jag har inte gjort så mycket idag för dels så har min  hals börjat göra ont jag är snuvig trött huvudvärk och Mensvärk hehe allt på en gång och då är man bläää som människa ☺. Har kollar igenom 2 avsnitt av Gåsmamman och det är som vanligt så spännande. På kvällarna när man ska lägga sej älskar jag p4 dokumentär att lyssna på men nu lyssnar jag på rättegångspodden och verkligen så nervkittlande är det och tillå med blir lite rädd eller obehag känner jag, lyssnar på en rättegång om Lisa Holm och det är så brutalt på det sättet som den kvinnan hittade henne jag lider med hela hennes familj.
Jag har ju barn själv och vet inte vart jag skulle ta vägen om det hände henne nåt. usch jag ryser 🙈☹. Tänk bara det som nyss hände i las Vegas herregud att skjuta sönder människor på detta sätt vart är SPÄRREN jag har sett ett  litet klipp som någon spelade in under dådet och shit säger jag vad hemskt
jävla gubbstrutt vad skulle du så göra för. Nej jag förstår mej inte på människor som ska göra andra illa eller mörda,mobba ja allt. #spridbarakärlek hur svårt kan det vara att bara va snälla emot varandra acceptera den andra precis som den är. vit som svart som brun som smal som tjock som gay som handikappat som vad som helst you name it.
Nä nu blir det lurarna på och sova snart är det morgon igen och jag har min sista grej  med min utredning baka muffins fråga mej ej varför ska skriva lite om min adhd utredning i helgen tänkte jag för nu är den ju snart klart.
sov så gott alla underbara där ute. ❤ ps. Glöm inte att skänka en Tanke och ett bidrag på Cancerfonden 10 till hur mycket du vill. #cancerfonden

Likes

Comments