ROCKA SOCKORNA 💕 Alla är vi olika. Alla har vi samma värde 💕 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godkväll.
Inte blivit något mer skrivande sen sist.
Har velat skriva i flera dagar men råkade ut för en liten olycka.
Skar mig på en konservburk i
långfingret i torsdags.
Så fick gå till
vårdcentralen och då blev det två stygn i fingret. här haft lite svårt att skriva men nu går de någorlunda.
Har en fantastisk sambo som hjälper mig med vardagen. Kan inte ens bre mackor te barna. Han har varit otroligt hjälpsam.
Var ju typiskt att det skulle bli på högerhanden.
Jag skar mig på en konservburk för bara två veckor sedan, aldrig mer ska ja köpa sådana man öppnar och drar i.
Utan nu får de bli gamla vanliga hederliga.
Jag är sönder stressad.
Slut som människa.
I lördags åkte jag iväg med min svägerska. mnade barn, sambo hemma för lite egen tid. Shoppade kläder till barnen min lille pojk växer och blirr nu. Han hade verkligen behov av nya kläder. Var skönt att komma hemifrån en stund. Snart ska mina två stora barn iväg till sin pappa ett par dagar. Kommer sakna dem massor. Blir så himla tyst och tomt när de åker.
Mina älskade stöttepelare och änglar som förgyller dagarna med tjoo och tjim. 😊 💕

Jag är lite nere här på kvällskvisten. Känner mig lite deppig. Dels för att barnen åker men oxå många tankar som kommer när man slår sig ner och stannar upp.
Jag kämpar på med min självkänsla. Min syster gav mig ett bra tips/råd att när jag tänker en negativ tanke om mig själv skulle jag tänka två positiva tankar ist. Det har funkat till viss del. Hade ett bra samtal med henne hon peppade mig och stöttade mig. Gav mig lite extra energi och goda skratt men även tårrar. Vi skämtade och sa att jag skulle uppgradera
mig själv till 2.0 haha. 😊😘
Jag tackar alla som finns ni är stöd.
Att ni peppar och ger mig positiva inblickar.
Livet är inte perfekt och det vet jag.
Har levt ett tufft liv.
Detta är en ny utmaning och en ny livserfarenhet.
Vilket svammel inlägg.
ä nu måste ja packa till mina små och pussa om dem och krama dem tur att vi bor i samma samhälle och att vi ses om ett par dagar igen 💕😘 Hej länge.

Likes

Comments

Nu sover alla mina 3 änglar sen ett tag tebax. Jag sitter i soffan ensam med mina tankar och fundering. Min sambo är bortrest men som tur är kommer han hem imorgon. Nu till mina tankar. Jag genomgår just nu i livet en stor fas med mig själv. Jag har precis vågat öppna mig och berättat hur jag egentligen mår.
Jag ser ner på mig själv, ogillar mig själv väldigt mycket. Är rädd för att vara ensam med mig själv. Jag har dålig självkänsla. Jag tycker att jag är värdelös rent ut sagt.
Idag bestämde jag mig för att bestämma mig att berätta för min familj och vänner att jag inte mår bra.
Jag har länge velat berätta men ej vågat har skämts för det.
Levt i en fasad.
Var en stor lättnad att få dela med mig till familj och vänner.
Kände mig så modig.

Alla har vi mått dåligt ngn gång i livet. Livet är en berg och dal bana.
Livet gör upp och ner men med dessa dalar och toppar lär man sig av misstag och man får nya erfarenhet.
Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom detta hur jag ska ta mig tebax, men det viktigaste är att ha vilja.
Jag har en stor ryggsäck som jag bär på med massor av goda dåliga minnen, Bra och dåliga erfarenheter. Nu är det tydligen dags att fylla på den igen. Jag ska ta mig igenom detta. Har vänner och familja som finns där för mig en sambo som stöttar och hjälper mig. Jag vill bara ha närhet och positiva inblickar, lite extra push när jag säger att jag snart inte orkar mer. Jag måste även klara detta själv för att kunna öka min självkänsla och bygga upp mig själv igen.
Just nu inväntar jag att bara få somna. stänga mina tankar och samla energi jag orkar vardagen med mina barn igen. Jag saknar verkligen min sambo. Han är min Ängel min stötte pelare. Jag Älskar hans vilja och livs styrka. Han ger mig kraft. Vi har gått igenom massor tsm och jag vet att vi kan klara av detta med tsm.💕 Hatar att vara själv med mig själv, men detta ska gå. Han kommer ju hem om mindre än ett dygn. Många tårar och icke upplyftande tankar om mig själv. Men tack vare denna blogg orkar jag kämpa på. Här kan jag skriva av mig om min kamp och det känns så skönt att få skriva allt blir lättare än att prata.
Jag ska berätta mer om mig och mitt liv så småningom.
Nu ska jag förbereda mig för att lägga mig och sova.
Älskar min ide jag fick att börja blogga.
God kväll och god fortsättning till er alla. <3

Likes

Comments

​Hej.

Mitt första inlägg. 

Börjar med att berätta lite om mig själv. Är 24år gammal, Är förlovad med min underbara sambo. Jag har tre underbara barn. Elias 5år, Tilda 2 år och Edwin som är 4 månader.  Har även ett bonusbarn Ella. Jag bor i Mariannelund med min sambo Jerry, mina 3 barn och våran hund laika. Jag har länge funderat på att börja blogga. Så detta är helt nytt för mig. Jag är utbildad barnskötare. Har jobbat med olika typer av jobb. På bageri, posten, psyk och äldrevården. Jag började studera till cnc operatör. Hösten 2014 men fick hoppa av och avbryta för det hände alldeles för mkt i mitt liv.  Just nu är jag mamma ledig. Hoppas kunna lära känna nya människor och berätta mer om min historia i mitt liv och hur livet är nu. 

Likes

Comments