​<a href="https://www.bloglovin.com/blog/19296273/?claim=yvcfwf42h5c">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments

Barnen

Idag är det 6 månader sen vi hade tid för igångsättning av förlossningen. 6 månader sen. Tiden alltså, jisses! Vi spenderade tiden med att promenera fram och tillbaka i korridoren och spelade yatzy i väntan på att värkarna skulle sätta igång. Efter drygt 45 min med smärtstimulerande dropp så satte värkarna igång och 40 min senare var hon ute. Vår älskade lilla tjej ❤️

Älskade älskade älskade lilla Junohjärtat. En så högt älskad liten lillasyster som var precis den där sista lilla pusselbiten som gjorde familjen helt komplett. Älskade lillgos.

Nu är hon ingen sån där liten fis längre utan har helt plötsligt fått en egen vilja och ligger nog snart inte längre kvar där man lämnade henne. Älskar att spendera mina dagar med henne (och hennes syskon!)

Likes

Comments

Hos oss

Har suktat efter denna mattan från Ellos så himla länge. Älskar mattan vi har i tv-rummet idag
men den är så himla hård och jag vill knappt gå barfota eller lägga Juno på den. Men så hittade jag en rabattkod som gav mig 30% så då sa det klick klick. Så nu får vi äntligen både en större och gosigare. Längtar längtar längtar tills den kommer!

Likes

Comments