MIN HELG I BILDER

Igår (lördag) åkte jag, mamma & min syster in till Slottskogen vid ca halv 2 tiden. Där vi mötte upp kusinerna med familj + mormor & morfar. Vi satte oss på uteserveringen på Villa Belparc som ligger i Slottskogen.

Min morbror hade fyllt år så vi firade han där helt enkelt! Så blev några glas rosé där!

Det var super mysigt ... Man ska ju dessutom passa på nu att sitta på uteserveringar när det är fint väder för att stötta alla restauranger & barer nu under covid 19 tiden!

Senare hämtade Daniel mig så åkte vi hem till honom. Då öppnade jag och Daniels mamma en flaska bubbel! Hur trevligt?

Sedan grillade vi dessutom till middagen!

Men alltså kolla in denna maten. Det var så galet gott allting! Vem älskar inte grillat?

Vi hade sedan en superkul kväll. Daniels mamma hade köpt karaoke hem så vi sjöng karaoke & drack bubbel ett bra tag! Så sjukt kul var det! Sedan kollade jag & Daniel på lite filmer innan vi somnade. En super mysig kväll med hans fina bästa familj! <3

Idag var jag hemma runt ca 12 tiden! Då åkte jag och mamma först till Rusta där vi köpte lite nödvändigheter och även en planterings hylla till vår balkong. Därefter åkte vi och köpte massa fina blommor till min storebrors grav! Så där har vi gjort fint idag + även mormor & morfars föräldrars gravar. Ni får se hur det blev imorgon på min storebrors grav!

Nu resten av kvällen ska jag nog bara ta det lugnt. Ska sätta på det senaste avsnittet av Big Brother och kolla serier nu ikväll! Hoppas ni alla har haft en underbar helg. Det har jag verkligen haft!

Gillar

Kommentarer